Кои са знаците, че се срещате с грешния човек?

Той не се интересува от вашите цели, интереси, проекти
5
Кои са знаците, че се срещате с грешния човек?
Снимка: Istock

Любовта може да е заблуждаваща, особено в началото и особено, когато се чувствате сякаш сте на върха на щастието. С розови очила на очите лесно можете да объркате дали се срещате с правилния човек или не. Когато започнат да се появяват знаците щастието лека-полека започва да се измества от чувство на несигурност, придружено с много въпросителни.

Кои са признаците, че се срещате с грешния човек? Не си губете времето, а вярвайте, че заслужавате много повече.

Постоянно ви потиска

Когато сте заедно имате чувството, че не правите нищо правилно. Постоянно внимавате да не сгрешите какво казвате или какво правите. Очаквате да бъдете критикувани. Характерът, личността, реакциите на партньора ви ви карат да се чувствате неспокойно, неудобно. Знаете, че ви съди, дори да не казва нищо.

Не можете да му се доверите

Когато се срещате с грешния човек, изпитвате трудности да му се доверите. То е на подсъзнателно ниво. Възможно е дори да не можете да обясните защо ви е трудно да му имате доверие. Винаги се съмнявате в това какво мисли. Не можете да му се доверите напълно, когато казва, че е навън с приятели. Имате усещането, че не ви казва цялата истина.

Мисли за себе си, не за вас

Ако се срещате с грешния човек, който няма особено сериозни намерения към вас, вие ще усещате, че той е ангажиран преди всичко със себе си и собствените си задачи и цели, не с вашите. Няма да прави място за вас в графика си. Няма да се съобразява с желанията ви. Няма да прави планове с вас. Няма да търси мнението ви. Ще се чувствате пренебрегнати, неразбрани, нечути.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До винаги Има една теория за срещата с човека-огледало, което между другото е рядкост. При срещата с твоя човек-огледало, това което виждаш у другия, всъщност е в теб. Следва "тъмната нощ на душата" и (стискам палци) преминава в израстване или порастване.
3
3
 
0
 
! Отговори
винаги преди 2 години
Ако е правилния човек възгордявате се и му биете шута после късно съжалявате.
2
2
 
10
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Скръндза е ,не пуска аванта . Трепери над всяка стотинка, Глеаа все а мине метър.Все за пари говори.Няаа пари,или ко ги има ги стиска.Такъв друм не ви тряаа.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Енергиен вампир.