Знаци, че сте влюбени в приятел

Прекарвате по-малко време с половинката си
7
Знаци, че сте влюбени в приятел
Снимка: Istock

Приятелство между мъже и жени може да съществува и често то е по-силно, отколкото ако имате най-добра приятелка. Когато прекарвате много време заедно, имате общи интереси, смеете се на едни и същи неща и се разбирате прекрасно, понякога се случва да усетите, че приятелството прераства в нещо повече. Представете си, че сте обвързани обаче. Верни сте на половинката си, но чувствата към приятеля ви напират все повече. Възможно е и да не можете да осъзнаете точно какво се случва. Затова трябва да обърнете внимание на признаците.

Кои са знаците, че сте влюбени в приятел?

Разговаряте за неща, за които ви е неудобно да споделите с половинката си

Ако сте започнали да се улавяте, че криете от партньора си, че се срещате с приятел или не му казвате надълго и нашироко какво сте си говорили, това е знак, че чувствата ви са прераснали в нещо повече, което се опитвате да прикриете от половинката си.

Усещате се как си мислите за този човек, представяте си планове с него

Мислите са белег за това каква е нагласата ни спрямо някого, имаме ли чувства към него, безразличен ли ни е или не. Ако неусетно в мислите ви са започнали да се появяват визуализации за бъдещето, които включват и приятеля ви, той определено се е превърнал в нещо повече. Иска ви се да правите планове с този човек. Мислите си как и къде ще отидете заедно на почивка или ще си откраднете няколко дни заедно.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
... преди 1 месец
niamam priateli , obojavam goliam prekrasen bliznak , a sledobeda sum na rabota , kakto i sutrinta,,,,
4
3
 
5
 
! Отговори
ШибиРиби преди 1 месец
Особено силно е приятелството в следобедните часове на дивана по долни *** когато приятелката види смока да наднича под крачола. Бе минута две и вече яздим на вълните на приятелството
3
5
 
7
 
! Отговори
Мальчик-гей преди 1 месец
Аз не само съм влюбен в приятел, ами съм и омъжен за него от 15 години.
2
3
 
8
 
! Отговори
Давай по-духовно :) преди 1 месец
До Петьо еврей А бе хората ти говорят за чувства, но на теб само шундерици са ти в главата! После пак ще пишеш тук, че жените не са стока. Как искаш да ги прецениш, след като мислиш само за едно нещо?
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Успех