Зодиите, които се влюбват в много по-млади от тях

Ето кои са те
5 авг 2021 22:35, Ивета Иванова
20
Зодиите, които се влюбват в много по-млади от тях
Снимка: Pexels

Някои хора предпочитат да се срещат с по-възрастни, защото смятат, че мъжете и жените, които са по-големи от тях, са по-стабилни, мъдри и са здраво стъпили на земята. Но други харесват излизането с по-млади от тях хора, защото така усещат повече тръпка и безгрижност, искат приключения и забавления. Вижте кои са те, според "Pure Wow".

Близнаци
 
Често се казват, че те се държат детински, много лъчезарни, игриви и палави са. Затова те искат партньор със същия млад дух и им е по-лесно да излизат с по-млади хора, за да са във вихъра си. Много техни връстници вече мислят за по-сериозни неща, задомяват се, отдават се на работа и отговорности, но Близнаците искат да живеят за мига и търсят вълнение постоянно. Като въздушни знаци, те са по-безотговорни и обичат да празнуват, да ходят по купони, дори вече да са възрастни. Разсейват се бързо и имат нужда от половинка, която няма да се сърди, че са пропуснали среща, сменят темата или не говорят за бъдещето.
 
Лъв
 
Лъвовете са горделиви и лоялни, но също предпочитат да излизат с млади хора. На тях им носи най-много радост, когато някой ги обожава, глези и не им налага правила. Харесва им, че по-младият човек се възхищава на тяхната зрялост, на постиженията им и ги хвали. А и те не искат да загубят своята независимост, искат да ходят по събития и купони, без да дават обяснения и да общуват свободно. Лъвовете искат да се доказват, да смайват другите, затова им е лесно, когато са с някой по-малък от тях и му разказват за исторически събития, за изкуство или му показват как да готви
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Стара реститутка забърсах вчера във трамвая :)))
12
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Оти га нема Овеня?!...Аз съм "Овен" и преди да се загробя с така наречения "граждански брак",всичките ми гаджета бяха 8-15 години по-млади от мен..Съпругата ми е 11 години по-млада..Така че не толкова "зодията",колкото характера на човека /и хормоните му,най-вече!/ определят тия неща..
11
1
 
3
 
! Отговори
Абе преди 2 години
младото си е младо няма какво да се лъжем.
10
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 2 години
Тези зодии са ясни, ама я кажете кои зодии си падат по по-стари, че да знаем къде да се оглеждаме :) :) :)
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ТелецТи ся *** ли си или си човек. Щото те зодиите са все добитъци, пък и пипето им толкова.За празноглавите най-светският разговор е за зодии. За други теми трябват знания и акъл.
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама оу, афтурке - земи препиши някоя полезна статия за к-хите *** - стига с тия зодии....съвсем им объркваш компота в тиквите.
7
0
 
1
 
! Отговори
Това на картинката преди 2 години
И двамата са жени
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това за мъжете зодия Близнаци е вярно. Особено университетски преподаватели, женкари, повърхностни, егоцентрични.
5
1
 
2
 
! Отговори
Ми на картинката преди 2 години
и двамата са млади.
4
5
 
0
 
! Отговори
кво да кажеш!? преди 2 години
И трите зодии са от "много палавите"!Освен да ходиш за друго не стават!
3
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При мен е друго. Като бях на 16 години излизах с 21 годишна. Годините си вървяха, а аз все с 21 годишни излизах. Сега съм вече пенсионер и пак с 21 годишни излизам.
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ама верно ли има човек, който се смята за средноинтелигентен поне, който вярва в зодии? И се имате за професионалисти, искате висока заплата и четете хороскопи??? Съжалявам, и 20 лева заплата ви е много фантазьори.
1
6
 
9
 
! Отговори
Телец преди 2 години
Абсолютно вярно е за комплексарите Лъвове. Те освен да си помпат самочуствието с много по млади от тях, нама как да впечатлят когото и да е било на възрастта им.