Зодиите, които се влюбват в много по-млади от тях

Ето кои са те
5 авг 2021 22:35, Ивета Иванова
20
Зодиите, които се влюбват в много по-млади от тях
Снимка: Pexels

Някои хора предпочитат да се срещат с по-възрастни, защото смятат, че мъжете и жените, които са по-големи от тях, са по-стабилни, мъдри и са здраво стъпили на земята. Но други харесват излизането с по-млади от тях хора, защото така усещат повече тръпка и безгрижност, искат приключения и забавления. Вижте кои са те, според "Pure Wow".

Близнаци
 
Често се казват, че те се държат детински, много лъчезарни, игриви и палави са. Затова те искат партньор със същия млад дух и им е по-лесно да излизат с по-млади хора, за да са във вихъра си. Много техни връстници вече мислят за по-сериозни неща, задомяват се, отдават се на работа и отговорности, но Близнаците искат да живеят за мига и търсят вълнение постоянно. Като въздушни знаци, те са по-безотговорни и обичат да празнуват, да ходят по купони, дори вече да са възрастни. Разсейват се бързо и имат нужда от половинка, която няма да се сърди, че са пропуснали среща, сменят темата или не говорят за бъдещето.
 
Лъв
 
Лъвовете са горделиви и лоялни, но също предпочитат да излизат с млади хора. На тях им носи най-много радост, когато някой ги обожава, глези и не им налага правила. Харесва им, че по-младият човек се възхищава на тяхната зрялост, на постиженията им и ги хвали. А и те не искат да загубят своята независимост, искат да ходят по събития и купони, без да дават обяснения и да общуват свободно. Лъвовете искат да се доказват, да смайват другите, затова им е лесно, когато са с някой по-малък от тях и му разказват за исторически събития, за изкуство или му показват как да готви
 

20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Стара реститутка забърсах вчера във трамвая :)))
15
1
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 месец
Оти га нема Овеня?!...Аз съм "Овен" и преди да се загробя с така наречения "граждански брак",всичките ми гаджета бяха 8-15 години по-млади от мен..Съпругата ми е 11 години по-млада..Така че не толкова "зодията",колкото характера на човека /и хормоните му,най-вече!/ определят тия неща..
14
1
 
3
 
! Отговори
Абе преди 1 месец
младото си е младо няма какво да се лъжем.
13
1
 
2
 
! Отговори
:) преди 1 месец
Тези зодии са ясни, ама я кажете кои зодии си падат по по-стари, че да знаем къде да се оглеждаме :) :) :)
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ТелецТи ся *** ли си или си човек. Щото те зодиите са все добитъци, пък и пипето им толкова.За празноглавите най-светският разговор е за зодии. За други теми трябват знания и акъл.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама оу, афтурке - земи препиши някоя полезна статия за к-хите лейки - стига с тия зодии....съвсем им объркваш компота в тиквите.
10
0
 
1
 
! Отговори
Това на картинката преди 1 месец
И двамата са жени
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 9 - Така, както ги описваш, са не само Близнаците. Има ги доста и сред другите зодии.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Скорпион - Ти на колко години си?
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това за мъжете зодия Близнаци е вярно. Особено университетски преподаватели, женкари, повърхностни, егоцентрични.
6
1
 
2
 
! Отговори
Ми на картинката преди 1 месец
и двамата са млади.
5
5
 
0
 
! Отговори
кво да кажеш!? преди 1 месец
И трите зодии са от "много палавите"!Освен да ходиш за друго не стават!
4
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
При мен е друго. Като бях на 16 години излизах с 21 годишна. Годините си вървяха, а аз все с 21 годишни излизах. Сега съм вече пенсионер и пак с 21 годишни излизам.
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама верно ли има човек, който се смята за средноинтелигентен поне, който вярва в зодии? И се имате за професионалисти, искате висока заплата и четете хороскопи??? Съжалявам, и 20 лева заплата ви е много фантазьори.
2
6
 
9
 
! Отговори
Телец преди 1 месец
Абсолютно вярно е за комплексарите Лъвове. Те освен да си помпат самочуствието с много по млади от тях, нама как да впечатлят когото и да е било на възрастта им.
1
4
 
9
 
! Отговори
Ха ха преди 1 месец
Не се изненадах, когато мой добър приятел от зодия "Близнаци" заживя с момиче, което е 15 години по-младо от него. Той е много младолик и весел по характер, двамата си подхождат по начин на мислене и манталитет. Но се смаях, когато една от по-възрастните ми колежки ("Лъвица") сподели, че в някакъв сайт за запознанства попаднала на младеж 22 години по-млад от нея и много си паснали, но тя се въздържала засега да приеме поканата му за среща. Той настоявал, въпреки че тя честно си казала възрастта.