Новолуние в знака на Лъв на 8 август - очакват ни пари и успехи

Една мощна космическа енергия
2
Новолуние в знака на Лъв на 8 август - очакват ни пари и успехи
Снимка: Istock

Намираме се сезона на Лъва, а на 8 август ни очаква новолуние в този знак. Това космическо събитие се счита за силно и късметлийско. Този зодиакален знак се свързва със самочувствието, увереността, креативността и романтиката. Може би голяма част от вас вече се усещат по-харизматични и магнетични. В допълнение, това новолуние се случва по в средата на две пълнолуния в знака на Водолей – знак на лидерство, иновации, който ни помага да изразим себе си по най-добрия начин.

Сега имаме възможността да покажем своите активи, да сме отворени за промяната и да доведем своите идеи до чудесни резултати. Лъвовете обичат светлините на прожекторите, романтиката, креативността, рисковете, игривостта, особено в любовен план.

Ето как това новолуние в Лъв ще ви повлияе, въз основа на вашия зодиакален знак.

Скъпи Овни, с новолунието във вашия пети дом на романтика и себеизразяването, ви очакват новости и промени в любовен план, които ще ви накарат да говорите за вашите желания.

Телците ще бъдат вдъхновени да направят някои промени по отношение на дома, битови въпроси, въз основа на вашите нужди и критерии за сигурност и комфорт.

Близнаци, новолунието ще засегне вашия трети дом на общуването. Това ще засили любопитството ви и ще ви вдъхнови да сбъдвате мечтите си.

Раците ще имат чудесни възможности да подобрят своето финансово състояние.

Лъвовете ще помислят за своя имидж, мечти, желания, които искат да осъществят и може дори да сменят курса, да поемат в успешна за тях посока.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така е.Пенсионерите ще си получат мижавите пенсии,а работещите заплатите си.Това са си пали,нали?Ха,ха,ха!
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простотии.