Какво ви очаква в сезона на Девата?

Прогноза за периода
24 авг 2021 23:00, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в сезона на Девата?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Девата започна на 23-и август и ще продължи до 22-и септември. Време е да разчистим бъркотията около себе си и да внесем стабилност в живота си. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат късмет през периода, а подвижните знаци Близнаци, Стрелец и Риби може да се сблъскат със стрес. Ето какво очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Не са свикнали да планират и да се фокусират над детайлите, впускат се, без да мислят в нещата, но сега това не е правилният подход. Нека стоят мирно, да се фокусират и да не се разсейват. Това е най-доброто време от годината, в което да разчистят жилището си, да си създадат рутина и по-здравословни навици. Дори да им се струва скучно, това е нужно.
 
Телец
 
Чувстват се игриви, заредени до дупка, готови за забавления! Сезонът на Девите е един от най-веселите и шумни периоди за тях през тази година. Чакат ги забавления, романтика, вълнуващи сексуални преживявания. Любовта идва по естествен начин при тях сега - чрез срещане на нови хора и подновяване на стари връзки. Телците ще са по-способни да изразяват привързаност.
 
Близнаци
 
Енергията на Девите ги кара да обърнат внимание на по-сериозните неща - живота вкъщи и отношенията със семейството. Това е чудесно време да разчистят и оправят бъркотията вкъщи, както и да се върнат към корените си, отново да се сближат с родители и роднини. Нека си почиват вкъщи и да презаредят батериите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очаква ви ковид.