Есенни тенденции - матови нокти

Класиката се завръща на мода
26 авг 2021 21:50, Дарена Найденова
0
Есенни тенденции - матови нокти
Снимка: iStock

Ехо, позволено ли ни е вече да говорим за есента? Все още се наслаждаваме на последните слънчеви лъчи, които понякога са прекъснати от бури и гръмотевици, но трябва да бъдем подготвени и за следващия сезон. Колкото по-рано знаем какви ще бъдат тенденциите в модата и красотата, толкова по-добре за нас, защото ще можем да изпреварим всички останали в магазина и в салона.

През лятото на 2021 година свикнахме да виждаме всякакви екстравагантни визии, както в модния отдел, така и при маникюрите. Говорим за желираните и патешките нокти, които бяха доста популярни през последните месеци. Колкото и да не ни харесваха, те постоянно ни излизаха в Instagram, карайки ги да ги пробваме. Ако и вие, като нас, сте почитатели на класиката, имаме добра новина за вас - матовите нокти се завръщат на мода през есента.

Точно така, слагаме край на странните тенденции и даваме началото на нещо познато, красиво и изпитано. Що се отнася до есенния сезон, модата при маникюрите е доста предсказуема. Пастелните цветове отстъпват място на нещо по-тъмно, горещите розови нюанси се превръщат в червено мерло, а небесният син хоризонт става тъмносиня вечер. Въпреки че изглежда така сякаш едно и също излиза на преден план всяка есен, класиката е класика по редица прични.

Ако предпочитате да се придържате към непреходни нюанси, вместо да следвате прищявки като ярко зелено, има няколко начина да разнообразите класическите стилове. Вместо да се отдалечавате от предпочитаните от вас нюанси, защо просто не смесите текстурата. Матовите нокти не са само за есента, но подхождат особено добре на сезона, поради което се появяват отново и отново като мега тенденция в социалните мрежи.

Въпреки това, ако искате да направите нещо различно с маникюра си, може да използвате трика с топ лак, за да изведете дизайна си на по-високо ниво. Една проста добавка на топ лак с матово покритие може да добави съвсем друго измерение към ноктите, превръщайки ги от лъскави и блестящи в меки, приглушени и малко по-различни.


Като любимото ни кожено яке, матовото покритие е остро и алтернативно, но също така придава меко, износено усещане на нашия маникюр, като премахва искрящите детайли и го прави малко по-бизнес ориентиран.

Вижте идеи за матови нокти в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари