Шампионското меню на Серина Уилямс

Какъв е режимът на тенисистката?
31 авг 2021 23:00, Дарена Найденова
20
Шампионското меню на Серина Уилямс
Снимка: Getty Images

Когато става въпрос за печелене на тенис мачове, умът ни веднага се насочва към Серина Уилямс. С 39 титли от Големия шлем, тя е една от най-успешните играчи на всички времена. Получаването на такъв статус очевидно изисква години и години на тренировка и усъвършенстване, но това не е всичко. Успехът се гради и от правилния екип, правилната екипировка и правилната диета. 

Серина гледа на храната като на гориво. "Философията ми е да ям, за да живея. А не да живея, за да ям", казва тя пред Women's Health. Допълва, че иска да има здравословен начин на живот и затова яде много зелении и диетата й е на растителна основа. Шампионката споделя, че гледа на храната като допълнение към живота, а не като основна движеща сила. "Тя ти трябва, за да оцелееш. И понякога това е доста трудно за разбиране, защото обичам да си прихапвам, но не мога. Трябва да спазвам целите си". 

Въпреки че има достъп до редица приготвени ястия, Серина не възразява да влиза в кухнята от време на време. "Обичам да готвя. Нямам много време да го правя често, но обичам да готвя и това ме успокоява", признава тя. Ако се чудите какво точно яде един шампион всеки ден, ви предоставяме менюто на Серина Уилямс. 

Закуска

Въпреки че Серина гледа да се придържа към растителната си диета, тя понякога яде яйца сутрин. Но не е толкова голям почитател на закуската. "Често не си правя закуска, защото забравям или пък приготвям Олимпия за деня. След това отивам на тренировка", казва Уилямс. Предпочита да изчака докато огладнее и тогава да хапне първото си ястие. "Когато стана от леглото сутрин, просто не съм гладна". 

Обяд

Това зависи от настроението на шампионката, но обедното й меню обикновено включва протеин и зелении. "Преди ден си направих бобено кюфте. Преди да дам интервюто хапнах бурито без глутен", признава Уилямс. Нещата, които никога няма да намерите в чинията й, са говеждо и авокадо. Тенисиската казва, че никога не ги е обичала и няма й да ги заобича. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: звездиСерина Уилямс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кисело зеле с боб дали яде?
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
39 титли от Големия шлем....отплеснахте се доста.
13
0
 
0
 
! Отговори
истината преди 2 години
Аз знам любимото и ядене - 3 големи пици.
12
0
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
аз па си мислех,че тая пощипва от менюто на Джаба Хътянина-от ония животинки в каната с вода..Иначе наистина е ужаснопротивна!...
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя църен морж каква диета може да има? Като я гледам плюска каквото й падне, бати и противното създание!
10
0
 
7
 
! Отговори
Док преди 2 години
Менюто на женския глиган е същото като на мъжкия - жълъди и изворна водица.
9
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
зоб, инжекция, зоб
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
главно мъжки хормони, после още хормони от разни други видове (пак мъжки) за разнообразие...
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Менюто включва много зоб
6
2
 
7
 
! Отговори
Мъжете я харесват! преди 2 години
Дъщеря й й е одрала кожата!
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То се вижда по състезанията, яко муха банани. Но определено формата и е от допинга и добавките, какво яде не чак толкова важно.
4
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Яко зоб. Просто е очевидно. Мъжките ѝ черти си личат от 100 км. За по-невежите: не е тайна, че в професионалия спорт се взима допинг. Обикновенните хора които тренират за здраве няма да го разберат. Професионалите спортисти са хора с амбиции, готови да направят всичко само и само да са с една крачка пред конкуренцията. Има безброй много начини да се подобри атлета. Анаболни стероиди, Sarms, хормони, пептиди, генен допинг, кръвен допинг и др. Науката е много напреднала в това отношение.
3
3
 
29
 
! Отговори
Мишо преди 2 години
Веднъж я гледах как игра срещу Шарапова. Шарапова реално изглеждаше обречена!Не знам на какъв допинг е но Симона Байлс показа на целия свят, че американския спорт без хапчета и допинг е пълна нула! САЩ са позор!
2
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закуска-обед-вечеря - тестостерон !
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Серина е по-голям мъж от Гришо.