Венера влиза в Скорпион на 10 септември - емоции и желание за любов

Ще бъдем по-емоционални
10 сеп 2021 22:51, Михаела Лазарова
5
Венера влиза в Скорпион на 10 септември - емоции и желание за любов
Снимка: Istock

На 10 септември Венера, планетата на любовта, парите и удоволствията, влиза в знака на мистериозния и страстен Скорпион. Ще се задържи така до 7 октомври. Удоволствията от любовта, но и разочарованията определено ще бъдат по-интензивни. Този транзит носи драматична промяна в начина, по който се отнасяме към другите. Много благоприятен за Скорпион, Риби, Рак, Козирог и Дева. Родените под знака на Овен, Телец и Лъв да внимават с парите и конфликтите.

Това означава, че ще търсим повече смисъл в интимните моменти и романтиката и ще гледаме на взаимоотношенията много по-сериозно. Когато Венера е в Скорпион винаги трябва да има цел на удоволствието, което търсим, в противен случай не виждаме смисъл в това. Ревността, завистта и притежанието също ще се повишат, затова трябва да внимаваме. Венера в Скорпион иска задълбочена любовна връзка, а не повърхностни забавления и я иска сега.

За Телец, Лъв, Скорпион и Водолей ще бъде трудно да контролират своите сексуални пориви.

Близнаците могат да имат успехи в работата, както и да им се случат любовни емоции с колега. Везните ще си осигурят повече комфорт, ще мислят върху това как да се грижат за себе си по-добре. Козирозите ще флиртуват, желанието на Стрелеца за сродна душа ще се повиши и ако няма обект на желанията, с когото да взаимодейства, може да се почувства самотен.

По време на този транзит е възможно да привлечем трудни личности и ситуации, които да бъдат наш урок. Венера представлява нашите ценностни системи и нашата уязвимост и ще се наложи да се справяме с ревност, желание да притежаваме.

Знакът на Скорпиона предизвиква дискомфорт, за да можем да погледнем какво се случва и да започнем нужната ни промяна, да се освободим от това, което пречи да бъдем щастливи.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй влизане не е ли нещо като диван чапрас.
2
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правил съм тройка с жена ми и сестра й! Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче! Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него!
1
5
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Люмиер ли го написа :)))