Как да разберете, че котката не ви обича?

Вижте 5 признака
13 сеп 2021 14:03, Александър Попов
58
Как да разберете, че котката не ви обича?
Снимка: Pixabay

Домашните ни любимци понякога са много капризни и непредсказуеми и дори да се грижите за тях и да ги обичате от сърце, това не означава, че те имат същите топли чувства към вас. А с котките такова недоразумение се случва доста често.

Вижте 5 признака, че котката не ви обича.

Първо, ако тя не ви посреща, когато се приберете вкъщи, а продължава да прави това, с което е заета в момента, сякаш нищо не се е случило, например, да почиства козината си.

Второ, ако котката няма желание да се отърка в краката ви или дори понякога да търси ласките ви, скачайки в скута ви. Дактилният контакт обикновено е знак на доверие и любов.

Трето, ако котката рядко се взира във вас с присвити очи. Според езика на котешките мимики, присвитите очи са еквивалент на човешката усмивка. Вашият домашен любимец не се „усмихва“, когато общува с вас? Това е повод да се натъжите.

Четвърто, котката не ви носи нищо - ако никога не ви е доставила „подарък” като удушена птичка или мишка или може би просто някаква играчка.

И накрая, пето, котката не се интересува от вас и никога не е проявявала ревност, докато галите кучето или не се е опитала да ви попречи, когато просто с ентусиазъм сте се занимавали с нещо./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: котка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Котките не са това ,което са.
43
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най - неопитомените питомни животни.Имала съм всякакви,и обичащи,отзивчиви интелигентни,раболепни дори,но и абсолютни тъпчовци мърлячи, егоисти,дори зли ,всеки с характера си,като при хората.Поведението на двата пола е различно,също като при хората.Който иска да бъде господар си взема куче,който иска обич си взема коте.Най добре и двете,но внимание,нужна е отговорност.
42
1
 
14
 
! Отговори
Робърт преди 2 години
В един филм с Робърт де Ниро героят му казва, че доверието и обичта на котките се печелят много по-трудно от тези на кучетата и че човек трябва доста да се постарае.
41
7
 
2
 
! Отговори
До шшшшшт преди 2 години
Айде да не се занимава чак психологията с твоят синдром, *** ктeтен си си
40
5
 
25
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 2 години
Котките са най яките създания на тая планета. От дете ги обожавам. Чак сега си имам своя у нас. Персийка. Красота и чудо. И да тя обожава цялото семейство. Ляга отгоре ни, мърка , меси.
39
1
 
20
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
1 от 15784578 статии,която е вярна! Гледам котки и много добре им познавам психиката.Статията е много точна!
38
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Когато моят котарак реши да спи върху раклата зад възглавницата,тогава се наспивам,дори да съм спал и един час.
37
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Котките са несправедливо набедени същества. Принципно обичам кучета, но наблюдавам интересните им взаимоотношения на двора - майките поверяват бебетата на сестрите си, докато си почиват или отиват да родят нови, отстъпват да се нахранят малките, въобще си имат строга система за подкрепа. Готини са и интелигентни.
36
35
 
4
 
! Отговори
шшшшт преди 2 години
Котките понякога ги ритам по две-три наведнъж. Както дойде, но колкото повече - толкова по-добре!!! Всяка нощ сънувам премеждия и битки с тях и като се събудя, още преди ерекцииията ритам котка. Не мога да изкарам и ден без да съм ритнал и ако не чуя жално Мяу не мога да се усмихна после на никой. Просто деня ми е опропастен и изгубен. Сигурно в психологията има дефиниция за моя синдром.
35
1
 
28
 
! Отговори
Пич от класа преди 2 години
Хората които мразят котките ,са такива които са свикнали да са царе.Каквото кажат това да става ,трябва да държат всички под контрол и всеки да ги слуша и изпълнява.Тия хора вероятно и жените им не ги обичат ,но стоят при тях ,за храна ,подслон и т.н.
34
3
 
30
 
! Отговори
Професора преди 2 години
Аз обичам да ритам ,такива които обичат да ритат животните.Един го държах 5 минути във въздуха пред един гараж с юмруци.И ако стана свидетел на такова нещо ,пак ще го направя.
33
21
 
11
 
! Отговори
Catwoman преди 2 години
Котката ви не ви обича, котката обича да яде, да спи и да ви лази по нервите.
32
35
 
3
 
! Отговори
шшшшт преди 2 години
Помогнете моля...И душа имам и интелект, но немога да съм в добри отношения с котка.Все се гледаме и все искам да я ритна. Гадни твари, все мяукат за храна, да им чистиш *** или си утъркват муцуните в крака ти. Аз слуга на котка не мога да бъда - шут и толкоз.
31
19
 
6
 
! Отговори
Алън Грант преди 2 години
С една дума - вземете си куче.
30
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Котките са като всички други живини - различни характери са просто. Някои пък не обичат да се галят и не е защото не си обичат стопаните. Просто са си такива. Женските са наистина по-често от този род. Мъжките са по-глезенки. Гледала съм цял живот най-различни котки и мога да ви кажа, че една с една няма еднаква.
29
5
 
32
 
! Отговори
Котките са преди 2 години
изключително интелигентни и любвеобилни животни. Но насреща си трябва да имат стопанин със същите качества. Ако не сте успели да се "спогодите" с котка, не търсете причините в нея.
28
1
 
13
 
! Отговори
Котката преди 2 години
ще се ***.и. - Вие в днеса и Марк Твен ли цензурирате?
27
3
 
32
 
! Отговори
От Божиите създания преди 2 години
само едно не може да бъде превърнато в роб на каишка и то е котката. Ако човекът се кръстоса с котката, той ще стане по-съвършен, но пък котката ще се ***. - Марк Твен
26
7
 
17
 
! Отговори
Котките са по-умни преди 2 години
от кучетата. Къде ще видите осим котки да теглят шейна през снега?! - Джеф Валдес
25
8
 
4
 
! Отговори
Какво е Дактилен преди 2 години
контакт, Александре?