Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 септември

Възможни са конфликти
13 сеп 2021 10:04, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 септември
Снимка: Istock

Тази седмица Венера, Марс и Сатурн ще определят правилата в любовта. Възможни са конфликти, разочарования, забавяния на желания. Някои представители на зодиака е възможно да се почувстват по-самотни и затворени в себе си. Хубавото е, че това ще бъде за кратко. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Независимостта е една от основните ви ценности, Овни и през тази седмица няма да изневерите на себе си, а ще продължавате да държите фокуса си върху вашата идентичност и върху това да правите онова, което е най-добро за вас. Но тези ваши черти на характера може да доведат до затруднения в любовта. Ако искате да подобрите любовния си живот, помислете върху това какво е необходимо да подобрите в любовната комуникация и като цяло какво давате в замяна на любовта.

Телец

Любовната планета Венера се движи през партньорския ви сектор, създавайки желанието за дълбока връзка и интимност. Венера ще бъде в неблагоприятна позиция към Сатурн, което може да попречи на вашите копнежи.

Възможно е да се чувствате самотни, дори ако в момента сте във връзка. Мисли като тези, че никога няма да срещнете подходящ партньор, че не получавате желаното в любовта, ще допринесат за емоционалния ви дискомфорт. Не забравяйте, че това, което проектирате с мислите, е това, което ще привлечете!

Близнаци

Вашата жажда за живот и удоволствие е напът да се върне, Близнаци! Марс навлиза в зоната на вашата карта, която се свързва със забавления, творчество, романтика. Огненият Марс управлява нашата енергия и либидо и вие може да дадете приоритет на всичко, което ви кара да се чувствате добре, особено ако в живота ви има някой специален за вас човек. В някои случаи ще искате да бъдете самостоятелни, като се фокусирате върху творческото си Аз. От друга страна, може да предпочетете да се насладите на страстни моменти с любим човек. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Любов само с ПСР тест :)))