Съвети за ходенето на токчета

Вижте най-важното за това
14 сеп 2021 22:52, Ивета Иванова
5
Съвети за ходенето на токчета
Снимка: Pexels

Ходенето на токчета си е истински талант. То е голямо предизвикателство за някои дами, които не го правят често, но пък им се налага да отидат на сватба, официално събитие, голямо парти или дори на абитуриентския бал. Ето как да го направите по-удобно, според британския "Cosmopolitan".

1. Смалете размера на токчето
 
Ако сте се влюбили в определени високи обувки, но те са с прекалено висок ток и знаете, че няма да ви е удобно с тях, а дори може да се изложите, ако ги обуете - има решение. Обущарските магазини предлагат различни усулги, една от тях е намаляване на дължината на токчето, в зависимост от вида обувки и така ще ви е по-удобно.
 
2. Носете токчетата вкъщи
 
Преди да ги обуете за официалното събитие, носете ги вкъщи. Не само, за да видите как ви стоят и да им се полюбувате - правете разходки с тях в дома, за да може кракът ви да свикне с обувката. Носете ги по няколко часа на ден вкъщи - така ще разширите обувките и няма да ви стягат на събитието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: токчетависоки обувки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В един английски град преди няколко дни на един баир гледах една (умственобедна) кака с един *** как се измъчва с токчета. Първо я видях каква гротеска е надолу, после я видях каква гротеска е нагоре по баира. С една смешна минижуп-рокля и патешки джуки. Наистина ми стана жал за нея, но понеже бях на работа нямаше какво друго да направя. Странни креатури са жените. Какво ли само не правят да привлекат внимание. Мога да напиша и още, но ще ме издялкат за 24 часа. жени...
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Надървен, коя ти е любимата еротична програма?
1
1
 
1
 
! Отговори
Оххх преди 2 години
Уважаеми, Мадами, когато си помисля, че Вие, Сте обути във висока токчета не мога да издържа и се из.празвам силно, без да се докосвам, оххх ще получа оргазъм !!!