Седмичен любовен хороскоп за 27 септември - 3 октомври

Плутон ще помогне за затвърждаването на любовта
27 сеп 2021 14:54, Михаела Лазарова
2
Седмичен любовен хороскоп за 27 септември - 3 октомври
Снимка: Istock

Започваме седмицата с ретрограден Меркурий, който ще остане така до 18 октомври. В този период всички представители на зодиака ще направят преоценка за любовния си живот. Венера и Нептун ще добавят малко повече романтика, Плутон ще помогне за затвърждаването на любовта. Какво ви очаква според зодията вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Меркурий, планетата на комуникацията, ще заеме ретроградна позиция във вашия партньорски сектор и ще се задържи там до 18 октомври. Това е решаващ момент за вас да направите нещо като инвентаризация на динамиката на вашите взаимоотношения, които са объркващи или несигурни. Има нещо, което се нуждае от промяна, това е сигурно. Всичко зависи от това на какъв етап е любовният ви живот. При някои Овни е възможно бивш партньор да напомни за себе си.

Телец

Прекрасна любовна седмица за родените под знака на зодията. Любовната планета Венера все още е със силна позиция във вашия партньорски сектор. Тази седмица тя ще бъде в чудесна връзка с Нептун, създавайки възможността да сбъднете една мечта. Това може да се отнася до връзка с определен човек. Ако нямате половинка до себе си Меркурий ще ви напомни да преразгледате какво давате и какво получавате в любовен план. Обвързаните Телци ще затвърдят връзката си, благодарение на Венера и Плутон.

Близнаци

Меркурий, който е вашата управляваща планета, тази седмица ще заеме ретроградна позиция. Стара любов може да напомни за себе си, не бързайте с решенията относно нея, особено ако ви предлагат помирение и връзка. Направете го чак след 18 октомври. Обвързаните Близнаци може да преосмислят своите нужди в любовта и дали другият ги изпълнява или не.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
месеца на везни е, а почвате с овен, .........