Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 октомври

Интересна любовна седмица
3
Седмичен любовен хороскоп за 4 – 10 октомври
Снимка: Istock

Новият месец започва с новолуние в знака на Везни, докато Венера се премества в знака на Стрелец. Ще дадем свобода на своите желания, ще си поставяме цели в любовта и ще сме по-смели в това да говорим за чувствата си. Определено няма да се примиряваме с по-малко, отколкото заслужаваме. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Тази седмица ни очаква новолуние в знака на Везни. Взаимното уважение и цялостен баланс ще бъдат вашата цел във всички връзки, настоящи или бъдещи. Ако имате партньор до себе си, направете равносметка на връзката си и се запитайте дали с любимия ви човек може да си дадете това. Венера се премества в Стрелец, което ще внесе усещане за игривост и оптимизъм по отношение на любовните въпроси. Ако сте необвързани, възможно е вниманието ви да бъде привлечено от много интересна личност. Слънцето и Марс пък ще ви накарат да дадете приоритет на стремежа към любов и партньорство.

Телец

Венера, вашата планета владетелка, оказва влияние върху партньорския ви сектор. Пригответе се за емоции, Телци! Възможно е да става въпрос за проблеми с доверието, загриженост за споделяне на ресурси с друг човек или нещо още по-интимно. Каквито и да са детайлите, добрата новина е, че най-вероятно сте готови да се разделите с болезнено минало, лоши спомени и да дадете път на любовта, нова връзка или пък да полагате повече усилия в настоящата ви.

Близнаци

Някои от представителите на зодията са готови да се срещат с някой нов човек с желанието да изградят една стабилна връзка. Новолунието във Везни в първите дни на новия месец попада във вашия сектор на романтиката. Венера също ще ви подкрепя. Необвързаните Близнаци имат добри възможности за запознанства или задълбочаване на взаимоотношения. Някои може да се сгодят или да сключат брак, а сериозно обвързаните да преминат на следващо по-хубаво ниво. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не сме зодии.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Wai aman dobre ymmeeem da kapim lubivata i yvajenieto sa shodni yvajenieto nadelyava nad vsico ako znaeem kak da go prulagame a ta obicas e da malcis kogato neznaees kvo i kak da kajees a ako ne znaees kak da izrazis emocite si e po dobre da malcis neka ne se ycim na temi koito vseki normalen covek znaee
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новият месец започва с новолуние. Днес се навършват 64 години от полета на "Спутник" в околоземното пространство.