7 въпроса, подходящи за първа среща

Ще избегнете неудобните ситуации, ще научите нещо ново за човека
9
7 въпроса, подходящи за първа среща
Снимка: Istock

Първата среща може да е колкото приятна, толкова и напрягаща. Когато не знаете как да продължите разговора, може да възникне неловко мълчание, което да нагнети напрежение между вас и човека, с когото се срещате. В такива ситуации е добре да помислите предварително какви въпроси можете да зададете на човека срещу себе си. С помощта на тези въпроси ще имате почва, върху която да стъпите и да успеете да разгърнете разговора на следващо ниво. Ще избегнете неудобните ситуации, ще научите нещо ново за човека, ще можете да покажете интерес.

„Какъв е най-забавният ти спомен от детството?“

Разговорите за детството винаги са добра стратегия, защото едновременно можете да разберете повече за човека и да предизвикате весели емоции. Детските спомени будят смях, връщат към щастливи моменти, предизвикват хубави емоции и са удобен начин да продължите разговора, да го разгърнете и да споделяте повече.

„Кое е твоето щастливо място?“

С този въпрос можете да разберете повече за човека, като го провокирате да разкрие интересите си, да сподели какво обича да прави, къде предпочита да прекарва по-голямата част от свободното си време, с какво обича да се храни и с какви хора да се среща. Този въпрос крие много вратички, които можете да отворите.

Още по к темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За какво да ги питам, като всички лъжат.
7
1
 
8
 
! Отговори
Имате ли външна WC преди 2 години
Въпросите от анкетата за преброяването са подходящи.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв е цвета на Бентлито?Ще ме заведеш ли в Турция на ринопластика и шопинг?Харесала съм си един парфюм, но струва 300 лв?Трябва ли да се крием от жена ти?
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, правя списък и каглто стане неловко, вадя листчето и почвам да ги рецитирам на глас. Сериозно, много е т*ъпо това. Ако няма спонтанност на отношенията, забрави. А и въпросите са гл*упави.
4
0
 
7
 
! Отговори
До моля?? преди 2 години
Така е.Ско меси банички или пържи мекици...Кво има да разказва?;
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мен обикновено ме питат дали имам апартамент.
2
1
 
15
 
! Отговори
Моля?? преди 2 години
Разкажи ми за работата си? Вие сериозни ли сте? Тя бачкала цял ден, излиза с някой да разнообрази и той в пота за работата? Това ще е тотален търн оф. По-добре да я пита гълтa ли. По-голям шанс има срещата да продължи.
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След първият секс,тя ми каза-ама аз си имам приятел.Бех забравил да я попитам.Ама после имаше още сексове.И тя още си имаше приятел...