Пълнолуние в Овен на 20 октомври - ето какво ни очаква

Ще ставаме по-смели
20 окт 2021 18:47, Михаела Лазарова
4
Пълнолуние в Овен на 20 октомври - ето какво ни очаква
Снимка: Istock

На 20 октомври ни очаква пълнолуние в знака на Овен, което ще активира енергиите на Марс. Възможно е около пълнолунието да се чувстваме по-напрегнати, но пък понякога се нуждаем от малка доза напрежение, за да се вдъхновим и да действаме в определена посока.

И точно към това ни призовава това пълнолуние, да предприемем действия, които да доведат след себе си положителни събития. Понякога планетарните сили могат да ни накарат да действаме на базата на високо его, да сме по-емоционални, избухливи, контролиращи.

Ако сте изправени пред вземане на някои трудни решения около пълнолунието в Овен, то знайте, че Марс е безстрашният воин и когато енергията му е силна, може да е подходящ момент да преодолеем някои от дълбоко вкоренените си страхове. Може да е подходящ момент да станем по-уверени. Помислете дали и къде страхът ви води при взимането на решенията.

Дали вашите страхове са оправдани или просто са свързани с несигурност от миналото ви. Признайте пред себе си страховете, за да продължите напред.

Друго, на което ще обърнем внимание по време на това пълнолуние са начините, по които сме се преобразили и „преродили“ през годината, карайки ни да помислим какво още искаме да променим. Така ще можем да се отървем от стари навици и миналото.

Независимо къде се намираме, това пълнолуние е малка проверка на реалността, която ни помага да преоценим някои от нашите цели и мечти, да предприемем продуктивни стъпки, да погледнем в нова посока.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
КАЛЕКО АЛЕКО преди 1 месец
Радев в виновен
2
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Бой по овцата :)))
1
3
 
6
 
! Отговори
ах преди 1 месец
Колко хубаво!