Сезонът на Скорпиона е тук, какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
26 окт 2021 21:07, Ивета Иванова
1
Сезонът на Скорпиона е тук, какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay

 Сезонът на най-мистичният знак от зодиака, Скорпионът, е тук! Той започна на 23-и октомври и продължава до 22-и ноември. Скорпионът е воден знак - чувствителен, емоционален, напрегнат, страстен, така че периодът е идеален за интимност, създаване на дълбоки връзки, премахване на повърхностното и заздравяване на отношенията. Раците, Рибите и Скорпионите ще се чувстват в свои води и ще се радват на емоционалния период, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Водолей ще са заети през периода. Ето какво ни очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Сезонът на Скорпионите ги кара още повече да искат романтична връзка или много повече време, прекарано с партньора. Те са независими, но сега осъзнават, че всеки, дори те, зависи от другите. Искат просто да се гушнат до гаджето и да са с него. Ще поразсъждават кои са най-важните връзки за тях - не само романтичните, а и платонични, работни, свързани с финанси и т.н. И как да работят по тях, за да получат това, което искат и да ги заздравят; как зависят от другите хора и т.н. Сексуалният им живот ще е много горещ.
 
Телец
 
Те също ще са фокусирани най-вече над връзките си - с най-добрия приятел, с партньора, с колегите и т.н. Ще се фокусират върху това да поправят някои отношения и това ще е ключово за тях. Да прекарват повече време с приятелите, колегите и гаджето. Да помнят, че работата в екип се превръща в най-страхотната работа! Нека се извинят на стар приятел, който се е превърнал във враг - сега ще могат да преодолеят драмата.

Близнаци
 
Много са заети и ще работят доста. Ако не внимават, това ще им повлияе лошо. Трябва да преструктурират рутината си. Близнаците мразят рутината, но сега научават, че да имат график прави животът им по-лесен и дори забавен. Нека си правят списъци и да завършват всички задачи от тях. Да чистят повече и по-често да са физически активни. Важно е редовно да ядат зеленчуци и да се грижат за себе си. Навиците, които си създадат сега, ще им помагат в бъдеще.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари