Как да се маскира всяка зодия на Хелоуин?

Ето някои идеи
27 окт 2021 23:45, Ивета Иванова
34
Как да се маскира всяка зодия на Хелоуин?
Снимка: Pixabay

 Хелоуин е на прага ни и в неделя ни очакват много забавления, страшни истории, лакомства и естествено - показване на костюма, който сме избрали. Ако още се колебаете как да се маскирате, ето на какво може да заложите в зависимост от зодията ви, според "Today.com" и "Ok!".

Овен - Футболист/Тед Ласо
 
Овните са много страстни, държат на хобитата и интересите си, активни и спортни натури са, обичат състезанията. Огнени знаци са и вдъхновяват другите да се развиват и представят по-добре - ще да идеални като треньора по футбол Тед Ласо от едноименния сериал. Или просто да облекат футболна униформа.

Телец - Музикант
 
Тези зодии са артистични, творчески настроени, обичат изкуството, лукса и са фини. Много е подходящо да се маскират като известни певци. Например, да заложат на елегантна джаз певица, тийнейджърите - на бунтарката Били Айлиш, или пък класиката - рок звезда от 80-те, с дълга коса с много обем и китара.

Близнаци - Вещица/ Магьосник
 
Те са щури и се казва, че в тях живеят 2 личности. Обичат пакостите, игричките, знаят как да примамят другите. Ролята на вещица е прекрасна за тях, нищо, че това е често срещан костюм. Ако се облекат като магьосници, пак ще са чаровни и ще покажат веселата си страна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари