Зодиите, които не управляват добре парите си

Ето кои са те
23 ное 2021 22:00, Ивета Иванова
7
Зодиите, които не управляват добре парите си
Снимка: Pexels

Тези зодии не са сред най-финансово грамотните и рядко успяват да управляват добре своите ресурси. Понякога харчат прекалено много, друг път инвестират в неща, в които не бива, често и не могат да спестяват. Вижте кои са те, според "Indian Express".

Риби
 
Рибите просто не могат да спрат да харчат пари. Пазаруването е сред техните хобита и не могат да му устоят. Но не купуват само дрехи и аксесоари, обичат да ходят на пазар и за храна, книги, арт предмети, сувенири, мебели, козметика и т.н. Импулсивни са и веднага купуват нещата, които им хващат окото - така харчат много. В този момент не мислят дали могат да си го позволят, просто пазаруват всичко, което привлече вниманието им.
 
Близнаци
 
Знаете ли, че Близнаците са доста щедри? Те лесно раздават пари на хората около себе си - приятели, роднини, колеги. Затова, много често хората вземат назаем от тях. И тъй като тези зодии са жизнерадостни, спокойни и понякога лекомислени, другите изобщо не бързат да им връщат парите и не споделят в какъв срок биха го направили. Освен това, Близнаците харчат доста за забавления, купони, екскурзии, екстремни преживявания и т.н. Не следят финансите си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
5
 
! Отговори
Друга Риба преди 2 години
До някъде за нас Рибите е вярно!Но при мен е,че съм твърде щедър,от което твърде много хора,коити ме познават раз прекрасно се възползват!?Около мен,все стиснати авахтаджий и муфтаджий?!Особенно ми е неприятно,че сме седнали един път в седмицата или месеца на кафе,и като дойде време да се плаща,те започват да се оглеждат,като гърмяни зайци или пръдливи,да не би случайно да се минат,бръкнат и платят две кафета?!Доста съм ги поразчистил около себе си такива,но все още се намират един-двама!?
5
2
 
5
 
! Отговори
Financial Times преди 2 години
Не е вярно, двойните знаци не са финансово неграмотни, просто повечето много добре знаят, че парите от където идват, там и отиват, затова не правят особени усилия да поддържат някакъв баланс, което на фона на мизерията тук, понякога води до проблеми.
4
6
 
1
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Пари ми дай акъл не ми давай
3
1
 
2
 
! Отговори
Риба преди 2 години
До Анонимен 3Това че са успели не значи че не харчат, като луди, аз съм рибок и много точно са ме описали!
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стив Джобс, милиардер - зодия риби, Бернар Арно, милиардер (106 млрд. долара) - зодия риби, Лари Пейдж, милиардер (осмия най-богат човек в света) - зодия риби, Амансио Гаона, милиардер (56 млрд. долара) - зодия риби. Това като доказателство, че зодия риби са пълен провал в областта на финансите.
1
2
 
2
 
! Отговори
стрелецЪ преди 2 години
бре как са ме пропуснали мене ... баш мене - най-големият прахосник ;)ама с къф го правя само .. ехеехех