Какво да очакват зодиите от сезона на Стрелеца?

Ето прогноза
24 ное 2021 18:20, Ивета Иванова
3
Какво да очакват зодиите от сезона на Стрелеца?
Снимка: Pixabay

Сезонът на Стрелците започна на 23-и ноември и продължава до 22-и декември. Стрелецът е огнен, страстен и весел знак, което значи, че през периода ще се забавляваме много, ще живеем за мига, ще изследваме света около себе и ще се отдадем на приключения. Ето какво ви очаква, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Овните и Стрелците мислят по подобен начин, така че периодът носи на тези зодии повече смелост, увереност и жажда за живот. Може да планират пътуване до екзотична държава или просто град, в който не са били. Или да се отдадат на повече разходки и движение, да посетят нови кафенета и ресторанти. Чакат ги нови преживявания и запознанства с нови хора. Тези нови връзки може да не продължат дълго, но ще ги научат на нещо ново за света и себе си.
 
Телец
 
Животът им в спалнята става все по-горещ, благодарение на сезона на Стрелеца. Готови са да опитат нови неща с партньора. А необвързаните ще станат по-смели и ще пробват шанса си с човек, когото харесват. През периода осъзнават какво наистина интимността значи за тях. Самотните да внимават с кого флиртуват и разменят ласки - почти гарантирано е, че ще развият силни чувства към новия човек в живота си.
 
Близнаци
 
За тях този период е романтичен, такъв, в който имат желание да си намерят партньор, да се гушкат с него и да са постоянно заедно. Може да създадат сериозна връзка с човек, с когото са излизали скоро. Но може и да се сближат с някой приятел и той вече да им стане най-собър приятел; както и да намерят нови бизнес партньори. Ще разберат как определени връзки влияят на човека, който са те днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
3
 
! Отговори
стрелецЪ преди 2 години
залегай, ще ви пуцам сите наред!
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Wai aman pite edno kafe i zaredi menee zodii predateli koi mu dreme ko gi varsite na dedo mu wai aman i bez tova na priyateli i nekoi taka nareceni bliski ne im vervame za picka ste te prodadat i obrango takav narod dalece ot nego makar da znaeem ce pravite isperemeti za rekaciiya eee eto polucihte ya nazdarovi nadaeela ot k... nomera celuvki na komapaniyata
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сложихте ли зелето?