Седмичен любовен хороскоп за 29 ноември - 5 декември

Емоции за Раците
29 ное 2021 08:25, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 29 ноември - 5 декември
Снимка: Istock

Първите дни на новия месец ще ни носят много емоции в любовта. Очаква ни слънчево затъмнение. Нептун, Марс, Венера няма да ни оставят да скучаем и ще ни предоставят много романтични изненади. Някои представители на зодиака ще започнат нова връзка, други може да сложат край на взаимоотношенията си. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Обвързаните представители на зодията ще имат много енергия, с която да поддържат своята връзка с партньора. Физическа, емоционална, вие ще се почувствате по-близки от всякога. Може да започнете да обсъждате някои общи идеи, да споделяте лични цели. Комуникацията ще ви носи удоволствие. За необвързаните представители на зодията, слънчевото затъмнение, което предстои може да отвори нови врати в любовния им живот, да имат нови и интересни запознанства.

Телец

Скъпи Телци, очаква ви една прекрасна любовна седмица, без значение дали имате половинка до себе си или не. Марс все още се движи през вашия сектор на взаимоотношенията и ще бъде в перфектен тригон към Нептун, което ще помогне за извеждането на най-доброто между вас и настоящия ви партньор. Ще бъдете чувствителни към нуждите на другия и ще оцените любовната връзка. Любимият човек ще прави всичко, за да се чувствате обичани. Необвързаните Телци също ще имат положителни промени, ще отворят сърцето си за любовта и ще започнат да гледат по-оптимистично на живота.

Близнаци

Прекрасни романтични възможности може да очакват и Близнаците. За тези от вас, които се срещат с някого, има вероятност взаимоотношенията ви да преминат на следващо ниво. Слънчевото затъмнение тази седмица във вашия партньорски сектор може да сигнализира за годеж или дори брак. Ако вече сте преминали през тази стъпка, то за връзката ви настъпва нова фаза, която ще ѝ помогне да стане още по-стабилна. Самотните Близнаци трябва да обърнат внимание, когато Венера прави прекрасен ъгъл към Нептун, тъй като тяхната енергия може да доведе нова любов в живота им. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари