Зодиите, които няма да ви разбият сърцето

Ето кои са те
30 ное 2021 14:45, Ивета Иванова
6
Зодиите, които няма да ви разбият сърцето
Снимка: Pexels

Някои зодии са много мили и добри, не искат да нараняват околните. Те вярват в голямата, вечна и истинска любов. Изключително лоялни са, не биха изневерили на партньора и не биха го предали. За тях половинката е на първо място. Ето кои зодии не биха ви разбили сърцето, според "Your Tango".

Рак
 
Раците биха направили всичко друго, но не и да ви разбият сърцето. Ако успеят да наранят някого, те се чувстват ужасно и отвратително и мислят за това прекалено дълго време. Измъчват се. Това дори ги спира да се впуснат в нова връзка - съсипани са и не искат отново да разочароват някого. Дори да скъсат с вас, ще опитат да си останете приятели, защото не понасят някой да ги мрази. Много държат на половинката, дома и от малки мечтаят са брак. Лоялни и грижовни са. Биха скъсали с гаджето, само ако то не се разбира със семейството им - за тях семейството е на първо място.

Везни
 
Тези зодии не искат да наранят хората около себе си. Ако все пак го направят, това се случва, защото самите те са дълбоко наранени в този момент. Бързо се впускат в сериозни връзки и дават всичко за партньора. Именно, защото бързо връзката става сериозна, а те все още не са се опознали добре с партньора и има изненади, Везните решават, че е време да си тръгнат. Но мразят конфликтите, споровете и разделите - много хармонични зодии са. Не искат да се чувстват зле и виновни, затова оставят нещата да отшумят, но никога не обиждат или нараняват другите. Не предават доверието ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Бай Илия преди 2 години
Простотията в Днес.бг може да Ви разбие сърцето !Зодия *** ..!
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не ви ли писнаха тези глупости?
2
1
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Майк Тайсън рак разбива ченето :)))
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни глупости.