Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 6-12 декември
6 дек 2021 12:09, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Борбата за надмощие никога не е била стимулатор за развитието на каквато и да е връзка, а още по-малко на любовна. По-добре наблюдавайте внимателно поведението на любимия човек. Ако предизвика съмнения за изневяра, проверете ги. По всяка вероятност подозренията ви ще са безпочвени, така че не ги обсъждайте.
 
Телец
Някой ще популяризира тайна, която упорито се опитвате да запазите. Вероятността за разразяване на бурен скандал не е за пренебрегване и, ако се случи, със сигурност ще продължи през цялата седмица. Не се опитвайте да „възкресите“ стара, отдавна прекратена връзка, ще съжалявате.
Близнаци
Моментите, в които не знаете какво искате са уморителни за всички, но най-вече за самите вас. През тази седмица сякаш всички капризи ще ви изпълнят изведнъж и едновременно и непрекъснато ще ги стоварвате върху околните. Претенциите ви към любимия човек може да предизвикат у него/нея не просто изненада, а и недоволство, и отегчение. Ограничете срещите и размяната на реплики, ако все пак желаете да запазите връзката.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак почнахте с глупостите.