Седмичен любовен хороскоп за 6-12 декември

Много вълнения за Раците
0
Седмичен любовен хороскоп за 6-12 декември
Снимка: Istock

През новата седмица няколко планети ще окажат силно влияние върху любовния ни живот. Венера и Плутон ще добавят повече страст, Венера в контакт с Марс ще събудят романтиката в нас. Ключът към задълбочаването на връзката или разрешаването на проблемите ще бъде добрата комуникация. Повече за всяка зодия може да прочетете в любовния ни хороскоп.

Овен

Интересна седмица за родените под знака на зодия Овен. Звездите за вас се подреждат така, че ще ви напомнят, че любовта и любовните връзки имат за цел да направят живота ви още по-пълен, интересен и динамичен. Звездите ви напомнят да не очаквате от някого да дойде и да ви донесе щастие. Щастието е вътре в нас и то не бива да зависи от това дали имаме половинка до себе си или не. Ако се намирате във връзка, то тези дни определено ще може да проведете важни, но приятни разговори с любимия човек. Очаква ви вдъхновяваща и спокойна любовна седмица.

Телец

Марс ще ви помогне да демонстрирате силата на любовта. На този етап планетата обикаля сектора на отношенията ви и създава перфектен ъгъл към Плутон. Това може да донесе прилив на вълнение към всяка съществуваща любовна връзка! Венера се присъединява към Плутон, за да направи любовта за вас още по-магнетична. За съжаление събитията не изглеждат толкова розови за необвързаните. Добре е да не се доверявате на приятели относно съветите, които ще ви дават за любовния ви живот. Вероятно няма да ви бъдат от полза.

Близнаци

Меркурий е във вашия партньорски сектор и квадратира Нептун, планетата на илюзиите. Възможно е партньорът ви да не разбере напълно текущите ви професионални цели, за мечти, които са толкова важни за вас. Бъдете внимателни в комуникацията с любимия човек, за да не се нараните. По-забавна ще бъде любовта за необвързаните Близнаци. Възможно е да има любовни искри с човек, с когото работят. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари