Прически, подходящи за новогодишната нощ

Ето с какво ще блеснете
27 дек 2021 20:52, Ивета Иванова
6
Прически, подходящи за новогодишната нощ
Снимка: Pixabay

 Новогодишната нощ почти е тук и е време да помислим на каква прическа да заложим за празника. За да сте стилни, официални, но и в същото време да ви е удобно, може да заложите на плитки, къдрици и т.н. Ето и някои от предложенията на американския "Cosmopolitan".

Перлена диадема
 
Аксесоарите са много важна част от прическата. Диадемите бяха истински хит в последните 2 години, може да заложите на тях и за празничната нощ. Изберете бяла перлена диадема, за да сте официални и да излъчвате блясък. Може косата да е вързана на опашка, да сте с лека къдрици и диадемата само да краси прическата; или просто с пусната коса и да вдигнете бретона с диадемата. Ще изпъквате с този перлен аксесоар.
 
Къдрици/вълни
 
Да накъдрите косата е истинско предизвикателство, а и знаем, че къдриците и вълничките са характерни именно за официални събития и много си отиват с рокли. С тях постигате визия на принцеса, особено ако сте с по-дълга коса. Грабвайте машата и си направете къдрици, а ако не искате чак толкова къдрава коса, просто сплетете косата, докато е мокра, стойте така няколко часа и после косата ще е на вълни, когато изсъхне.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Коафьор Отличен избор!
2
1
 
6
 
! Отговори
Коафьор преди 2 години
Тази, която се получава при токов удар при поправка на новогодишните лампички, е най-подходяща.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
в новогодишната нощ на мода ще е маска!