Тенденции в обувките за 2022 г.

Вижте кои са те
14 яну 2022 22:37, Ивета Иванова
5

 2022 година вече е тук и е време да помислим с какви обувки ще изглеждаме най-модерни и стилни през различните сезони. Какви са топ тенденциите в света на обувките през новата година? Ето отговорите на американския "Cosmopolitan".

Много високи платформи
 
Високите обувки са вечна класика и ще са на мода и през новата година. Но не тънките високи токчета, а обувките и сандалите с доста висока платформа. Хубавото е, че може да носите високи сандали с платформа през лятото и боти с висока платформа през студените месеци. Залагайте и на смели цветове, особено за сандалите - лилаво, кремаво, розово, синьо, жълто, зелено и т.н.

Спортни сандали
 
Спортните обувки са хит през годината. По-специално, през лятото се завръщат спортните сандали. Става дума за тези с обемна и дори леко груба подметка, която се забелязва. Както и с каишки, ленти и т.н. Може дори подметката да напомня на тази на чехлите, които ползвате за банята вкъщи. Хубавото е, че тези сандали са удобни и се комбинират идеално с дънки, поли, къси панталонки. Залагайте на бяло, бебешко синьо, черно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: модаобувкитенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Обувки със стърчащи пръсти отпред като на Полуобувка - приятелчето на Маншон и Мъхестата брада...
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рококо КПСС ала Радев/Деса.:)))))))
1
0
 
7
 
! Отговори
БИл Гейтс преди 2 години
Доживях някой да ме учи кви обувки да си купувам