Директен Уран - как ще се отрази на зодиите?

Ето какво ни чака
19 яну 2022 20:00, Ивета Иванова
4
Директен Уран - как ще се отрази на зодиите?
Снимка: Pixabay

 Уран най-накрая отново стана директен! Планетата беше ретроградна от 19 август миналата година, но във вторник започна директното си движение в Телец. Това носи много разтърсващи обрати и промени. Вижте какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
Когато планетата стане директна, при тях може да има разтърсващи и неочаквани събития. Търсят стабилност във финансовата сфера и Уран може да донесе някои промени там, но те ще са необходими. Нека не мислят, че промените задължително са нещо лошо.

Телец
 
Те не са сред зодиите, които окуражават и прегръщат промените, но сега те са им необходими - за да се измъкнат от нещата, които вече не им носят ползи. С директния Уран ще усетят това. Чакаха доста дълго, сега е време да направят промени, които дълго са отлагали.
 
Близнаци
 
Обикновено се пускат по течението безпроблемно. Намират стабилност в изолацията, но сега това няма да им се струва хубаво. Това е чудесен период да опитват нови неща, що се отнася до грижата за психичното им здраве. Може би са били твърде строги към себе си? Сега ще мислят извън кутията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.