Зодиите, които не харесват околните

Ето кои са те
27 яну 2022 21:44, Ивета Иванова
19
Зодиите, които не харесват околните
Снимка: Pexels

Някои хора мразят да са сред тълпи и да трябва да се държат вежливо с всички в колектива. Те предпочитат да са сами, да работят отделно, дразнят се на доста хора и трудно им вярват. Вижте кои зодии често мразят околните, според "Pink Villa".

Овен
 
Те са екстроверти, но в тях има известна доза арогантност. Овните вярват, че са по-добри от другите и по-велики. Имат его и често подценяват хората около себе си и не искат да ги опознават добре. Смятат, че другите са по-нисши от тях и не им дават много шанс. Тези зодии се справят добре със задачите сами и са победители.
 
Лъв
 
Не искате да сте в списъка с хора, които Лъвът мрази. Тези зодии са общителни, обичат да излизат и да се забавляват, но могат да са крайни и свирепи, когато мразят някого. Те са горделиви и силни, не харесват, когато някой им краде вниманието, искат само те да изпъкват. Ще направят всичко, за да унищожат враговете си. Могат да станат груби, агресивни, да не проявяват чувствителност и да превърнат живота ви в кошмар.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
6
 
! Отговори
Точно така преди 2 години
Бог обича Лъвовете, най-човечните, лоялни и великодушни хора в зодиака. Запомнете това.
10
4
 
9
 
! Отговори
Лъв преди 2 години
Какви врагове, какво мразене:Д? Лъвовете са едни от най-ларж хората, даже наивни понякога. Давал съм втори шанс на жена след изневяра и на двама приятели. След време пак си почнаха старите номера. Към днешен ден са ми безинтересни какво правят.
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Карам едни курсове с една овенка, а се оказа, че е родена на една дата с фюрера. Първоначално си мислех, че е ранен климактериум, но сега се вглеждам само дали й никнатат специфичните мустачки.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Околните да гледат себе си други да не ги агетират клукарят че околните не знаят някои нещата така че ако ние им разкажем некои нещата ще голема какафония и едва ли ще одобрят но ние не живеем за околните нали Бла Бла каждай чассс вай аман готин ден
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е вярно за Лъва, не сме отмъстителни и злобни.Просто ако трябва да покажем непоносимост към някой, го игнорираме с ледено мълчание. Нищо повече. Просто този човек не съществува. Това означава, че се чувстваш силно наранен и обиден, иначе ако хората са добронамерени към Лъва, както той/тя към хората, няма причини за опасения
6
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По доста извратен начин си показва любовта тоя "бог". Садист.
5
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Въобще не обичам да съм център на вниманието и да изпъквам. Само на уважението държа.
4
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Като един истински лъв смятам, че свирепата омраза през годините е пречила обществото ни да бъде общност.
3
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Това са доста големи глупости. За жалост някои вярват в тях. Аз съм зодия Лъв и никога не съм бил мизантроп. Не отмъщавам, против принципите ми е. Никого не мразя, просто държа на честността. Излизал съм с немалко хора и всеки, който е постъпил нечестно съм го зачерквал, но само от страх. Не искам да си имам работа с лъжци и интриганти, защото винаги могат да те изненадат силно. Омразата е нещо, с което воювам по един или друг начин, особено със свирепата.
2
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А, ето дъното на статиите за днес. Грандиозна глупост тсе сътворили. Отново. Винаги можете да надминете себе си! Поздравления!
1
7
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
БЛАГОДАРЯ застатията ИВА и ДНЕС БГ