16 знака, че сте твърде добри с другите

Рядко искате помощ, почти никога
4
16 знака, че сте твърде добри с другите
Снимка: Istock

Ако сте свикнали да сте любезни с хората около вас, това е прекрасно. Но ако често чувате, че сте прекалено добри, това не е просто комплимент, а предупреждение. Хората около вас виждат добротата ви и желанието ви да сте винаги в позитивна позиция спрямо тях и живота като цяло заедно с всичките му негативни ситуации.

Ако се замислите за поведението си, ще откриете куп любезни реакции от ваша страна, които много хора не заслужават. Дори някой да ви нагруби на опашката в магазина, вие няма да му отговорите по същия начин. Дори някой да ви предреди и да се качи в автобуса под носа ви, а за вас да не остане място в превозното средство, отново няма да кажете нищо.

Тези и още примери показват, че сте прекалено добри с хората без те да го заслужават всеки път. Това позитивно отношение е похвално от една страна, но от друга ви вреди.

Кои са признаците, че сте прекалено добри и това никак не е във ваша полза?

1. Винаги позволявате на хората да се наредят пред вас в магазина.

2. Не оспорвате, когато ви ощетят с цената или грамажа на продуктите, които купувате. Всъщност, не оспорвате нищо, което е във ваш ущърб, само за да не правите сцени.

3. Извинявате се веднага и за всичко.

4. Дарявате за всякакви каузи.

5. Прекалено чувствителни сте към това какво мислят хората.

6. Изключително любезни сте.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
1
 
! Отговори
За нея (моя Михаела) преди 2 години
Я надуй моме кавала , как си го по филм гледала.Надувай моме юнашки , да тръпне семе във ташки.Смучи го , стига го близа.Чаршаф във дупе да влиза.Кавала моме лекува ангина , ще ти спести аспирина.
2
12
 
5
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
Продължение на 1 - ви коментар : Устните си ще отвори и течността ще му разтвори . После в дупето му проникнете и сам ще разберете от какво сте бил лишен , но не се сърдете и с дамата си го повторете . Тя ще ви погали и тогава не мислете , а дълбоко проникнете . После я грабнете и до Методи я доближете . Той отново ще я оплоди и с ласки ще ви дари .
1
12
 
4
 
! Отговори
" селянин " преди 2 години
Най-големият признак е , че не съм като другаря Методи Механджийски , който е готов за всички , тялото си да отдаде , до късмет да ви доведе . Вие само се усмихнете и гащите си свалете . За друго не мислете . С любов и нежност ще ви възнагради , ще ви оплоди и с късмет ще ви дари . Детето " Чудо " ще ви се роди . Дупето ще ви разцъфне . Вие го смажете и пенисът му усетете . С проникващият му член той до екстаз ще ви доведе . На мъжът ви тялото си ще отдаде и пенисът му ще прибере . Устните си ще