Тенденции от 90-те, които се завърнаха

Сега са голям хит
11 мар 2022 22:30, Ивета Иванова
14
Тенденции от 90-те, които се завърнаха
Снимка: Pixabay/Victoria_Borodinova

 През последните години забелязваме, че много стари тенденции се завръщат в света на модата. От американското издание на "Cosmopolitan" отбелязват, че доста трендове от 90-те в момента отново могат да бъдат забелязани навсякъде и са по-стилни от всякога. Кои са те и какво да носите, за да сте в крак с мода, вижте по-надолу.

Жилетки
Вечна класика. Късите и дълги жилетки, тези с копчета, цип или връзки - винаги това са дрехите, които са най-удобни за намятане, когато навън стане по-хладно. По-късите жилетки дори могат да се носят като топ и стоят по-ефектно от блузите. Освен това, жилетките се съчетават чудесно с всичко - рокли, тениски, блузи, потници, дънки, поли и т.н.
 
Прозрачни рокли
В последните години на модните ревюта се представят все повече прозрачни рокли. С тях изглеждате много сексапилни, истински изкусителки. Те са подходящи за лятото и нощни клубове. Кейт Мос направи прозрачните рокли, от които се вижда бельото, хит още през 1993 г. Ако се притеснявате да ги носите, може само определени части на роклята да са прозрачни - ръкавите, гърба и т.н.

Чорапи до коляно
Абсолютен хит в момента! Чорапите до коляно, които често са част от училищните униформи, Хелоуин костюмите или визията на пънк рок певиците, сега пак са на мода. Може те да са прозрачни, на райе, карирани, шарени и т.н. С тях постигате визия на сладка ученичка, но и на изкусителка, ако ги съчетаете с пола/рокля/къси панталонки.
 
Кожени чокъри
Чокърите са хитово бижу в последните 7-8 години. Те си остават на мода, само че ще сте най-стилни, ако заложите на кожен чокър. Тези аксесоари бяха голят хит и през 90-те. Както и задължителна част от визията на пънк, метал и рок певиците. Може по чокъра да има верижки.

Големи диадеми
Диадемите също са на мода в последните 4-5 години. Но вече изоставяме минимализма и стилните тънки диадеми, които бяха подходящи за официални събития и с които приличате на принцеса. Сега хит са големите, плътни и обемни диадеми, които веднага се забелязват и по които има плат. Те бяха актуални и през 90-те, когато аксесоарите за коса бяха задължителна част от визията. Носете големи диадеми и със спортни, и с официални тоалети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
4
 
! Отговори
90-те преди 2 години
Ние бяхме бедни, те бяха богати и мислехме че може да ни приемат. Но се оказа, че ни приемат само след като ни взеха златото и затвориха реакторите.
11
12
 
15
 
! Отговори
Борисчо преди 2 години
Тенденцията да се редим на километрични опашки за храна и гориво също се завръща. Благодаря ти Кире, благодаря САЩ
10
7
 
17
 
! Отговори
Rammstein преди 2 години
Тенденции от 90-те: след Киев, руснаците превземат и Берлин, възстановяват стената и ГДР и най-вече, започват производство на е-трабант и е-Вартбург. В бг национализират бензиностанциите и Нефтохимик, затварят границите с Турция и Гърция, възстановяват казармата (3 години), но този път и за кифлите от 18 до 21, като в Израел, поръчваме 200-300 самолета и 1000 танка, въртолети и дронове и "анексираме" Македония с референдум.
9
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е момента да се върне тенденцията дали ти е оригинална шапката и да броим колко шева има (6 за оригинална и 2 за кирайско менте)
8
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи гейовете трябва да емигрират в САЩ че не се толерираха 90 години.
7
8
 
5
 
! Отговори
Ергей преди 2 години
Как можа ергена да изгони Габи, тя си беше точно за него. Та къв са праи тоя? На некъв принц ли? Ми тя Габи първа си събу прашките, нея трябваше да я надупи първа, он я гони. Абе оня да не е хомосексуалист?
6
4
 
12
 
! Отговори
Странно, но факт! преди 2 години
От гей бара звъняха в пожарната да измъкнат ергена и да им го докарат обратно.
5
15
 
13
 
! Отговори
Радевата Зима преди 2 години
Боко фалира България. Връща се модата на комунистическите зимни фалити. Борисовата зима е тук!
4
7
 
13
 
! Отговори
Социаглиcт преди 2 години
Ами щом червените другари начело с Нинова пак са във властта значи или времето е спряло или електората помни колкото шимпaнзе с банан. Всичко си е ретро!
3
1
 
29
 
! Отговори
Тони Дачева преди 2 години
А с модата от 90-те дали и мутрите от 90-те ще се завърнат?
2
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тенденциите ще се върнат, но хората няма да се върнат.. за жалост. През 90те имаше приятелства, всички бяхме еднакво бедни, имаше истински отношения, жените си бяха жени, мъжете бяха мъже.. защото им се налагаше да бъдат. Както и да е.. лека вечер и поздрави на тия които бяха млади през 90те..
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Модата през 90-те в БГ беше дънкови якета, дънкови гащеризони, костюми с огромни сака 2-3 размера отгоре в пясък от рози, шарени вратовръзки.