Тенденции в маникюра за пролетта

Вижте кои са те
7 апр 2022 15:53, Ивета Иванова
1
Тенденции в маникюра за пролетта
Снимка: Pixabay/Beauty_and_Pastels

Пролетта е тук и навън става все по-красиво и цветно! Това означава, че е време да направим промяна и във визията си - по-специално в маникюра. Да залагаме на светли цветове, забавни шарки и слънчево настроение. Ето какви ще са тенденциите, според американския "Cosmopolitan".

Ярки пастелни цветове
 
Навън става все по-слънчево и топло, сигурно и настроението ви е по-весело. Затова, заложете на ярки пастелни цветове, с които ще изпъкнете и ще покажете, че сте лъчезарни и жизнерадостни. Какво е пролетта без лакове в пастелно розово и пастелно синьо? Тези кукленски цветове създават страхотно настроение и ако ги смесите, също ше спечелите.

Флорални мотиви
 
Природата се събужда за нов живот - цветята цъфтят, дърветата се разлистват, навсякъде става по-цветно и красиво. За да сте в тон с природата, заложете и на флорален маникюр. Може да използвате тюркоазено за основа и да нарисувате зелени и бели листенца, а може директно да си нарисувате лилави или розови цветчета.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
baraboly преди 1 година
За да си спестя време и средства започнах да правя маникюра си у дома. Закупих различни гел лакове https://makeup.bg/categorys/150141/ и съм много доволна от крайния резултат!