Тенденции в грима за пролетта

Вижте кои са те
14 апр 2022 05:00, Ивета Иванова
3
Тенденции в грима за пролетта
Снимка: Pixabay/AdinaVoicu

 Пролетта е тук, а с нея се появяват и нови тенденции в света на красотата. Времето става все по-топло и слънчево, идеално за разходки в парка и повече срещи с приятели. Ако искаме да впечатлим околните с визията си, следва да слагаме определен тип гримове. Ето кои ще са хит, според американския "Cosmopolitan".

Блестящи гланцове
 
Завръщане от началото на века. Гланцовете с блясък и брокат бяха истински хит преди 15-20 години и звезди като Хилари Дъф, Бритни Спиърс и Кристина Агилера ги обожаваха. В ревютата на Джамбатиста Вали се вижда, че вече доста модели също са с блестящ гланц. Може да заложите на коралов или бордо цвят гланц с блясък за пролетта и дори лятото.
 
Блясък за тяло и лице
 
Блясъкът ще е хит не само за устните и очите, но и за цялото тяло - крака, корем, ръце, шия, бузи, рамене. Това се забелязва и от моделите, които дефилират на ревюта пролет/лято 2022 година. Блясък може да има дори по косата. Колкото повече, толкова по-добре. Така определено ще изпъкнете и ще правите впечатление.
 
Неонови сенки
 
Не чакайте лятото, за да извадите палитрата сенки за очи с електриково синьо, неоново зелено и светлорозово. Тези цветове са огромен хит за пролетта и е най-добре да използвате такъв тип сенки за разходките през сезона. Те са весели - като настроението през пролетта и показват, че се жизнерадостни и приветствате новото начало.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
НЕ ТРИЙ МА КУРВООООО преди 2 години
туркиня
1
1
 
2
 
! Отговори
Lina преди 2 години
На снимката грим тип Мадона от 80 - те.