Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 април

Динамична седмица
18 апр 2022 07:41, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 април
Снимка: Istock

Очаква ни една динамична любовна седмица, в която ще има романтика, но и конфликти за някои представители на зодиака. Докато Венера в Риби е в позиция към Уран в Телец, със сигурност ще има някакво романтично вълнение, щастливо развитие дори. Но Слънцето в Овен квадратира Плутон, а това може да ни направи по-контролиращи в любовта. Меркурий в Телец квадратира Сатурн във Водолей, а това също може да доведе до някои напрежения.

Повече за вашата зодия и това какво ви очаква в седмицата на Великден, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В работен и финансов план Овните ще се чувстват удовлетворени. Не така ще стоят нещата в любовта. Може да имате усещането, че сте изпуснали динамиката на връзката, ако имате такава или на любовта като цяло. Вместо да се фокусирате върху страха от пропускане, по-добре насочете енергията си към по-продуктивни мисли. Намерете време за романтика с любимия човек и се насочете към приятните емоции.

Телец

Телци, не всичко е загубено тази седмица в любовта, стига да сте готови да излезете от зоната си на комфорт. Вашата управляваща планета – Венера, ще бъде в прекрасна връзка с Уран, който сега е във вашия знак. Ако сте необвързани просто бъдете отворени за любовта, бъдете активни. На Телците във връзка Венера и Уран ще окажат мощна подкрепа, за да имат една прекрасна седмица с партньора.

Близнаци

Динамична седмица очаква Близнаците, които поради напрежение с шеф, роднина, може да прехвърлят негативните емоции във връзката си. Не го позволявайте! Вашата управляваща планета – Меркурий, квадратира Сатурн. Ако имате усещането, че някой извън връзката ви не ви зачита като личност, то това настроение може да се прехвърли върху любовния ви живот. Ето защо не се оставяйте на негативните мисли и и емоции, а се отдайте на хубавите мигове. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
От Симитли преди 2 години
Дайте нещо за Бойко.