Седмичен любовен хороскоп за 9 – 15 май

Напрежение в любовта
0
Седмичен любовен хороскоп за 9 – 15 май
Снимка: Istock

От тази седмица до 3 юни комуникацията може да бъде напрегната, тъй като Меркурий ще заеме своята ретроградна позиция. Възможни са недоразумения, грешно изтълкувани думи, затова трябва да внимаваме. От друга страна, Юпитер ще ни помага не само в любовен план.

Слънцето в Телец ще квадратира Сатурн, а това ще изглежда сякаш нямаме сигурност в любовната си връзка. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овенът ще бъде фокусиран върху много различни неща, което може да се отрази на динамиката на взаимоотношенията. Юпитер, планетата на растежа и късмета, влиза във вашия знак във вторник и ще остане там до 28 октомври. Това може да ви донесе невероятни възможности във всяка област от живота ви, Овни. Дори и да се чувствате по-ангажирани с лични дела, романтичните възможности със сигурност са на хоризонта, особено ако търсите своята половинка. Обвързаните също може да се възползват, но е и добре да внимават с емоциите и драмите във връзката.

Телец

Родените под знака на зодия Телец може да се чувстват леко объркани по отношение на любовните въпроси. Меркурий, който е владетел на вашия романтичен сектор, тази седмица заема ретроградна позиция. Това ще ви напомни да обърнете отново внимание на изборите, които правите в любовта. Ако някой от тях е отклонил чувството ви за самолюбие и лична стойност, тогава вероятно ще се почувствате неприятно. Истината няма да ви хареса. Хубавото е, че имате възможността да коригирате някои неща в любовен план. Някои от вас ще останат верни на себе си, благодарение на Слънцето и Сатурн. Обвързаните Телци може да обърнат и повече внимание на романтиката с партньора.

Близнаци

Близнаците ще искат да говорят за любов с половинката си, но сякаш ще бъдат леко объркани. Меркурий, вашата управляваща планета, ще влезе в ретроградна фаза на 10 май. Това може да доведе до недоразумения за онези от вас, които са във връзка. Бъдете внимателни! Юпитер ще помага на необвързаните представители на зодията да разширят своя социален кръг и може би дори да срещнат нова любов.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари