Юпитер в Овен ще донесе късмет на 4 зодии

Вижте кои са те
11 май 2022 17:45, Ивета Иванова
3
Юпитер в Овен ще донесе късмет на 4 зодии
Снимка: Pixabay/Jill Wellington

 Планетата на късмета Юпитер влезе в знака на огнения, страстен и импулсивен Овен. Това се случи на 10-и май и планетата остава там до 28-и октомври. Сега е време за ново начало и поемане на инициативата. Чака ни вълнуващо лято - повече креативност, движение, действие, по-малко анализиране, повече свършена работа. Ето на кои зодии периодът носи късмет, според "Style Caster".

Овен
 
Сега е тяхното време да заблестят! Всички погледи са вперени в тях и те го заслужават. Овните ще продължат да бъдат уверени и ще се борят за мечтите си - само така могат да бъдат наградени. Да не се притесняват от това, че получават внимание и изискват от времето на околните - сега трябва да бъдат забелязани. Нека преследват мечтите си, никой не може да ги спре през периода. Енергията им е магнетична, заразява. Отдават се на любими хобита, проекти или създават нови връзки.
 
Риби
 
Юпитер напусна техния знак. Но това не значи нищо лошо за тях. Дори нещата ще станат по-спокойни и лесни за тях. Бяха се отдали на много размишления и анализи, но така загубиха връзка с реалността. Вече няма да се притесняват от това. Нещата се нареждат. Ще имат късмет във финансовата сфера, чакат ги прекрасни оферти. Стават по-уверени и в личния, и в професионалния живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
4
 
6
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
дедо ми имаше иже юпитер. единствения късмет дето донесе, беше като го дадохме на вторични.