4 зодии, които са искрени в общуването си

Искреността е присъща на някои зодиакални знаци
19 май 2022 17:45, Михаела Лазарова
13
4 зодии, които са искрени в общуването си
Снимка: Istock

Някои хора имат способността да общуват искрено, откровено, да казват истината в очите, без да се притесняват от последиците. Зодията има голямо значение за подхода в комуникацията. Искреността е присъща на някои зодиакални знаци, които са прями, понякога до болка откровени, което може да им носи и негативи в определени моменти, но това не ги спира да общуват напълно открито с останалите.

Огънят е елемент, който тласка към откровеност и откритост. Огнените зодии се отличават с прямота и неподправеност в общуването. Комбинацията от елементи и управляващи планети отличава някои знаци като по-откровени от други. Те изразяват енергията, мислите, чувствата си по неподправен начин.

Модалността на зодиакалните знаци също оказва влияние. Кардиналната модалност (Овен, Рак, Везни, Козирог) прави тези знаци по-откровени от променливите знаци, според bustle.com. Огнените знаци, към които спадат Овен, Стрелец и Лъв, също изпъкват като едни от най-искрено общуващите и непреднамерени в комуникацията зодии.

Но сред всички зодии се отличават 4, които се славят като най-искрените и честни в общуването. Ето кои са те.

Овен

Овенът се различава от останалите зодии по своята честност и открито общуване. Той притежава много изявени лидерски качества и тези негови способности личат в начина, по който общува. Овенът не се страхува от последиците от думите и действията си. Затова и рядко премисля ходовете си напред. Действа на момента. Импулсивен е, не се страхува да сгреши, а това не му налага скрупули в общуването. Овенът няма да се посвени да ви критикува или да ви каже, когато нещо не е наред, дори с риск да ви обиди. Желанието му да бъде първи във всичко, което прави понякога вкарва Овена в неприятности. Често Овните говорят преди да мислят, което също невинаги им носи позитиви.

Лъв

Лъвът е огнен знак, който не изпитва никакви проблеми да каже това, което мисли. Той също често се вкарва в конфликтни ситуации поради необмислени изказвания. Прямотата и искреността на Лъва са пословични. Неговата управляваща планета Слънце подтиква Лъва да действа светкавично, със замах, често и прибързано. Лъвовете не умеят да крият емоциите си. Те споделят мислите си без филтър на мига. Правят го не само с близките си хора, но и с всички останали. Лъвовете имат склонността да вярват, че правят нещата по най-правилния начин. Това ги тласка да налагат мнението и методите си, което пък им носи негативи в определени ситуации. Въпреки това Лъвовете съвсем не се страхуват гласът им да бъде чут и ще направят всичко възможно това да стане.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Dio преди 1 година
Замалко да пропусна да си прочета хороскопа днес...
8
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да забравих за кочовете омръзнали до безкрайност а за тъпите везни и думи нямам
7
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лъв са най големите мишки откровени били въртят всякакви спретни интригантстват до безкрай на това ли му казвате откровенност и Стрелците *** нещастници
6
5
 
3
 
! Отговори
Овен преди 1 година
Право куме в очи!!!!!
5
0
 
6
 
! Отговори
МУЦКА КИФЛОВА преди 1 година
Ноо убичъм да читъ таквис матрялчета дукът си лакирам ноктити
4
6
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
очаквах неква боза,но написаното ,поне за "Овена",е с "хирургическа точност"!..Аз съм "Овен" и потвърждавам напълно анализа..За другите не знам,не се интересувам..
3
2
 
3
 
! Отговори
СтрелецЪ преди 1 година
Като кажа че ще вадя стрелата и ще сецам сички наред това и се случва след има няма 5 мин
2
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са 4-те най-лъжливи зодии, на баба ви хвърчилото.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На търкалета е това горе.