Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 23-29 май
23 май 2022 18:39, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay/account_deleted

Овен

Опитвайки се да получите отговори на въпросите си от любимия човек, не само няма да подобрите отношенията, а напротив, ще задълбочите противоречията. Освен това упоритостта ви ще предизвика разправии. Дръжте се естествено, отнасяйте се към половинката си с любов и нежност и скоро между вас ще настъпи спокойствието, към което се стремите.
 
Телец
 
Ако вече сте напълно убедени, че връзката, която поддържате в момента не само не ви устройва, но и редовно е повод за разочарования, значи е време да промените ситуацията. Въпреки нежеланието си да обсъждате отношенията, започнете трудния разговор и се опитайте да стигнете до окончателно решение. Вероятно и вие, и той/тя ще се съгласите, че е по-добре да се разделите.
 
Близнаци
 
Разговор, насочен към уточняване на общите планове за уикенда може да предизвика разногласия. Любимият човек да се противопостави на предложенията ви категорично, пренебрегвайки интересите ви. Егоистичното му/й отношение ще ви огорчи. Отношенията ви през втората половина на седмицата ще зависят от готовността му/й да осъзнае грешките си и да се извини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Дар от БОГ ТАНГРА преди 1 година
Хора, които смятат, че от мен нищо хубаво и полезни не може да се очаква, всъщност това не е така!Разбирате ли?
1
1
 
0
 
! Отговори
Живко от Варна преди 1 година
НЯКОИ ХОРА искат аз цял живот да живея зле точно заради това са правили огромни и истински манипулации върху мен!Смятат, че ако аз живея добре, те ще живеят зле, а всъщност няма такова нещо !Тези хора трябва да се лекуват докато се излекуват !Тези хора са алчни демони!Заради тях аз живея зле !Заради тези велики мошенници мен хората не ме искат никъде !Тези хора имат нужда от нужда !Велики мошенници управляват България за да няма бъдеще и живот за мен, но и те са истински продажници и мерзавци !