Седмичен хороскоп - вижте какво ви очаква

Какво вещаят звездите за зодиите
23 май 2022 23:00, Екип на Tialoto.bg
8
Седмичен хороскоп - вижте какво ви очаква
Снимка: Pavel Danilyuk, Pexels

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира – във вашия седмичен хороскоп.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 23 - 29 май. Изготвен от астролога Петя Георгиева, той ще ви даде отговор на този въпрос.

Овен

Водещо събитие е навлизането на Марс във вашия знак, където той е управител и влиянието му е изключително силно. Предстоят промени, които ще се отразят положително на настроението и самочувствието ви. Възползвайте се от ситуацията максимално. Ще можете да напреднете с изостаналите занимания или да заемете предишна позиция при много по-изгодни условия. Отстоявайте интересите си.

Телец

Водещите събития са две. Навлизането на ретроградния Меркурий във вашия знак, както и на Венера, където тя е в позицията на управител и влиянието й е изключително силно. Обстановката ще е спокойна и ще можете да разгърнете потенциала си без затруднения. Ще се почувствате много по-сигурни, по-уверени, по-пълноценни, по-доволни от себе си. Някои събития ще ви подтикнат към преоценка на ценностите. Ще се справите с уреждането на важен материален въпрос. Не е изключено да намерите допълнителен източник на доход. От вас зависи да създадете баланс между социалния и личния си живот както и да възстановите отношения, прекъснати преди време по незначителен повод.

Близнаци

От особена важност ще е изпълнението на професионалните задължения, които ще навлязат в нова фаза на много по-високо ниво. Изключителен успех ще постигнете със заниманията, изискващи творчески подход и нестандартни методи на работа. Проявете последователност и предпазливост и ще напреднете с печелившите си проекти, което пък ще ви осигури така желаната материална обезпеченост. Ще се справите с повече от един имуществен или финансов проблем буквално „от движение“ без да сте си го поставяли за цел.

Лъв

Следвайте интуицията и контролирайте емоциите. Дори нещо да не се получи според очакванията ви, постарайте се да не драматизирате. Успеете ли да запазите доброто си настроение, не само ще „заразите“ околните с него, но и ще повишите популярността си, а от там ще стабилизирате и позициите. Не се лишавайте от контакти, но и не прекалявайте с жестовете на доброта и благотворителност. Изобщо, старайте се да не стигате до крайности и ще подобрите както отношенията, така и материалния си статус. В случай на необходимост, разчитайте на подкрепа предимно от старите си познати.

Дева

Видимите успехи ще са свързани с лични и служебни пътувания, рекламна и посредническа дейност. Точно те ще са източник и на допълнителни приходи, с които бихте могли да решите сложен финансов проблем. Подходящо е да се върнете към старите, спрени, отложени или „циклещи на едно място“ занимания, предполагащи умствено напрежение и интелектуален подход. Ще успеете да ги довършите или поне да се доближите осезателно до очакваните резултати. Ако към момента не сте си поставили за цел да отделяте време за активни физически занимания, значи е крайно време да го направите.

Везни

Принципното ви отношение при решаване на спорни въпроси ще ви помогне да се приближите максимално към поставените цели. Проявете инициатива и последователност при уреждане на проблеми, засягащи имуществото и финансите ви. Ще успеете да възстановите прекъснати преди време делови отношения, да уговорите дългосрочни сделки и да преразгледате текущите, подобрявайки условията по изпълнението им.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: астрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всичко отгире раците липсват.
3
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Коя е астроложката дето гледа на боб и на кафе :)))
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пълни глупости..
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близнаци съм и това и очаквам. Започвам нов проект от идната седмица с огромни очаквания и откъм финансов план, и откъм творчество и нови знания. Важното е човек да не спира да се развива. Не важи за бачкатори, разбира се. Те само затъват в днешния динамичен изискващ нови знания и рядка квалификация свят.