7 знака, че връзката ви вече е много скучна

Кои са признаците?
28 май 2022 23:00, Екип на Tialoto.bg
28
7 знака, че връзката ви вече е много скучна
Снимка: IStockphoto

 Един от най-големите страхове на всяка двойка е, че връзката в един момент ще се изчерпа и двамата ще си омръзнете. истината е, че такъв риск съществува, затова отношенията между партньорите трябва постоянно да се поддържат развиват и да търсят нови и нови предизвикателство. Рутината е нещо, което убива всяка връзка и трябва да бъдете внимателни. Ето кои знаци ще ви подскажат, че сте влезли в зоната на скуката и трябва спешно да промените това или просто да смените половинката:

Нямате какво да си кажете

Споделянето е част от всяка връзка. Когато обаче двама души са дълго време заедно те се опознават много добре и понякога няма какво да си кажат. Това е нормално и дори здравословно, стига да не е ежедневие. Ако вече не изпитвате нужда да споделяте с партньора си и дори да се вълнувате от неговото ежедневие, връзката ви вече е започнала да става скучна и безцелна. 

Предпочитате да гледате филм, вместо да прекарвате време с партньора си 

Дори във връзка е хубаво човек да прави някои неща сам. Когато обаче дори гледането на филми - нещо доста тривиално - предпочитате да правите сами, вместо да прекарате време с половинката си, това е червен флаг, че връзката ви се изчерпва. 

Дори не се ядосвате на половинката 

Там където има емоции, има страст и грижа. Ако вече дори не можете да се ядосате на любимия човек, то се замислете дали изпитвате нещо към него или ви е все тая. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
И ти откъде си сигурен жена ти с колко е била преди теб? Ей, такива дето си мислят: Ама тя ми е разказала всичко са ми най-интересни. Колкото ти си си казал всичко, толкова и тя. И какво сега? За да имаш дете девственица ли ще търсим? Ами заминавай на изток - Ирак, Саудитска. Даже в Турция вече не мислят като теб. Българските мъже сте интересни. Искате да живеете като на запад, а жените ви да са като по османско? Е няма как да стане. Жената да бачка, да готви и да ви гледа. Поне я гледай ти.
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Квото да прайш, гагата е клюмнала.
16
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
21-годишен, също като теб бях срамежлив и ми беше трудно да заговоря с момичета, но те сами ме сваляха и така постепенно над 200 се набутаха в колекцията.
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
един е знакът и се нарича "членът си направи легло във вагината" и още щом той се зададе на хоризонта, тя услужливо приема неговата форма и размер.
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С който и да е , ще омръзне , не може да се сменят постоянно . Пък и ще дойде момент в който , няма с кого да смениш , защото си стар .
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Скуката убива- ако говориш за младите години на човек може и да си прав.Идва момент в който му се иска да пробва нещо по-различно. Но след определена възраст вече му се иска да има изграден дом, семейство,партньор на който да иска да се довери. Изморява се да търси все нови и нови партньори. Връзката не е само секс.Пък и когато правиш дете не искаш да е от жена която знаеш,че е била с минимум 50 мъже преди това. Може моментно да се загледа по нещо чуждо,но в крайна сметка си предпочита своето
12
0
 
5
 
! Отговори
21-годишен преди 1 година
Аз не мога да заговарям момичета, вие за връзки ми говорите...
11
8
 
5
 
! Отговори
Скуката убива преди 1 година
Човечеството го има 100 хиляди години поне. А моногамията е от 2 хил с религиите. Това е нечовешко. И мъжете и жените са били полигамни. Но религията въвежда това с цел да няма много вдовици, и най-вече сираци. Добре, но вече е 21 век. Когато няма тръпка, не ви се живее повече с някого, двойките се мъчат да останат заедно. И се самозалъгват. Правя го за децата бла-бла. Често и за децата е по-добре такива двойки да се разделят и да бъдат щастливи. Кое дете иска нещастни мама и тате? Никое.
10
2
 
6
 
! Отговори
садo мaзo преди 1 година
за де не ви е скучно си пускате турски сериал и го гледате заедно.
9
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка връзка в един момент става скучна. Говорите си едни исъщи неща, правите един и същ СЕКС, а опитите да разнообразиш нещо, са напълно изкуствени. За мен спасението на брака се крие в извънбрачните връзки.
8
4
 
6
 
! Отговори
Професора преди 1 година
Единственият признак е че не си се прави секс с партньора, другото са простотии.
7
3
 
3
 
! Отговори
Аз бабата преди 1 година
В случай че все пак кажете нещо, то не казва нещо съществено, а само движите въздуха, което е равносилно на нищо. А всичко казано от бабата е провокация, и търси реакция или просто използва мъжът като тампон.
6
2
 
3
 
! Отговори
Тип преди 1 година
Какво правите когато животът ви е скучен. Правите деца по задължение, дори не се ядосвате, предпочитате да гледате филм. Нямате какво да кажете. Започвате да се оглеждате по други деца.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съм чел тия глупости, но само заглавието ви е СКУЧНО!!!
4
21
 
16
 
! Отговори
Христо преди 1 година
Хората не са родени да живеят с един партньор цял живот. Партньорите трябва да се сменят на всеки 2 години. Само по този начин един човек може да се развива в живота. Все едно да стоиш на една работно място повече от 2 години. Човек трябва да се продава и да търси нещо по-добро.
3
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Първият и основен признак - не ви се прави секс заедно. Останалото са следствия.
2
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правил съм тройка с жена ми и сестра й. Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче. Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него. Освен това Сега се еббе с един мазен чичак за пари деееба тоя минндил скапън.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
8-мата е като не ти плати парното!:)))