6 прически, които ще владеят лятото

Какво да направим с косата си тази година?
30 май 2022 23:30, Дарена Найденова
6
6 прически, които ще владеят лятото
Снимка: Getty Images

Лятото наближава с пълна сила и ние не можем да сдържим ентусиазма си. На хоризонта виждаме безкрайните плажни дни и вечери, студените коктейли, безгрижните моменти с приятели и красивите спомени, които ще създадем. След години на пълно затваряне, социална дистанция и ограничения, вече сме готови да излезем от черупките си и да се позабавляваме подобаващо. А това означава, че е време за нов цвят на коста, забавен грим и много нови прически. 

Преобразяването на външния вид винаги следва сезоните. През зимата залагаме на по-студени нюанси, съвпадащи с времето навън. Опитваме да се облечем колкото се може по-топло и не мислим твърде много за комбинациите, които правим. С настъпването на пролетта и лятото обаче всичко това се променя. Сега е време за по-цветни тоалети, по-свободни и прохладни дрехи и по-отворени обувки. Всичко това си пасва чудесно с нови прически и цветове, които да подобрят още повече настроението ни. 

Това лято експертите прогнозират, че широка гама от прически ще бъдат актуални и има опции за всяка дължина на косата, модел на къдрици и текстура. От рошаво пикси и изсушени на въздух вълни до оформящи лицето плитки и естествен обем, има различни вариации на летни прически, които ще ви накарат да се отличите сред мнозинството.

6 идеи за лятна прическа

Обемни кичури

Нещото при класическите визии е, че те никога не излизат от мода и въпреки че обемната, секси коса винаги е била предпочитана, тя ще бъде особено популярна през това лято. 
За да се сдобиете с външния вид, фризьорката Джулиъс Майкъл казва да започнете, като изсушите косата с голяма четка. Не забравяйте да използвате по-студения вариант на сешоара, за да направите по-меки къдрици. Преминете през всеки кичур, докато коста не изсъхне напълно, след което я оформете в свободен и секси летен стил. 

Изсушени на въздух къдрици

Лятото е идеалното време да дадете на косата си почивка от топлинните инструменти и да позволите на кичурите ви да се изсушат свободно на въздух. За да създадете по-добри къдрици, съветът е да нанасяте продуктите си върху много мокра коса. Не подсушавайте с кърпа твърде много. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: косапрически
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това на снимката Майкъл Джексън ли е? Не се ли изтърка вече да е модерен?
2
6
 
4
 
! Отговори
Ямболски ZV цървул преди 1 година
О номер....ще ставаме нацисти от Азов!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Перчем с клес.