4 знака, че той иска отворена връзка

Кои са те?
31 май 2022 04:00, Екип на Tialoto.bg
10
4 знака, че той иска отворена връзка
Снимка: Istockphoto

 Отворената връзка е нещо, което доста двойки практикуват. Тя дава възможност на партньорите да имат сексуални отношения с други, като всичко се изчерпва с физическо удоволствие. На емоционално ниво партньорите остават като двойка и се обичат и уважават с ясното съзнание, че са заедно. Отворената връзка не означава, че двама души във връзка не правят секс един с друг, а просто от време на време се забавляват и извън тяхното общо легло. Понякога го правят и заедно с намесата на трети - четвърти човек. 

Причините за отворена връзка са различни и ако двама души наистина осъзнават, че имат нужда от разнообразие единствено в сексуален аспект, подобни отношения не повлияват негативно на връзката. Най-важното е и двамата да са съгласни на подобна девиация. Обикновено тя е инициирана от страна на единия и след обсъждане се стига до решение дали и двамата партньори са склонни да опитат отворен тип връзка. Ако вие нямате нужда да разнообразявате живота си с нови партньори как да разберете дали половинката ви все още е на моногамна вълна или вече се замисля за отворена връзка? Ето няколко знака, които ще ви индикират, че е време да поговорите по темата:

Половинката ви често се шегува по темата

Една шега повторена многократно, съдържа истина. Ако забележите, че партньорът ви все по-често вкарва някакви фрази и изречение за отворената връзка, очевидно мисли по темата и се опитва да ви е представи постепенно, за да не ви шокира и отблъсне. 

Партньорът ви споделя своите фантазии за тройка

ХУбаво е да си имате доверие и да коментирате сескуалния си живот. В случай, че любимият човек все по-често ви разказва своите фантазии и те включат трети човек (обикновено жена) то очевидно мечтае да експериментира в тази насока и скоро ще ви оферира да обмислите подобно сексуално изживяване, което е стъпка към отворена връзка. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: връзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
0
 
! Отговори
.. преди 1 година
ами като иска отворена връзка да свиква с лилавия му приятел с току що взет френски паспорт да се разминават на вратата но много бързо френският гражданин ще се размножи чрез нея многократно и Той ще си остане Без връзка и на дясна тяга
3
0
 
3
 
! Отговори
Искрен преди 1 година
Хвали ви се, когато опъне нещо ново, защото обича да споделя с половинката.
2
4
 
1
 
! Отговори
Тихомир преди 1 година
Търсят се нови доказателства към тези, че разврата е провалил предишните империи. Отново и отново едно и също докато се забрави.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оправям отворени госпожици. Напълно безплатно.