Женски черти, които мъжете тайно харесват

Правите огледални жестове
10
Женски черти, които мъжете тайно харесват
Снимка: Istock

Привличането е магична загадка, която не може да бъде изцяло разкрита. Можем само да очертаем едни от най-привлекателните черти, за които повечето хора са съгласни, че са общовалидни и кои учените определят. Според Psychology Today има някои черти, които мъжете тайничко намират за много привлекателни и на които обръщат внимание при общуване с жените.

Кои са женските черти, които мъжете тайно харесват?

Просто бъдете усмихнати и весели

Когато сте любезни с околните, това се забелязва. За да впечатлите един мъж съзнателно или не, е добре да сте любезна и усмихната. „Всеобщо желаните жени“ са винаги ведри и весели. Това показват резултати от проучване върху 10 хиляди души, публикувано в списание Psychology Today. Мъжете са единодушни, че любезните и усмихнати жени винаги привличат вниманието им и са сигнал за потенциално щастливи дългосрочни отношения.

Смеете се на шегите му

Когато се смеете искрено на шегите, които той пуска, това е сигнал за мъжете, че имате интерес към него. Сигнал е и че заедно ще ви бъде забавно. Това автоматично отключва механизмите на привличане и насочва вниманието към вас. Не е задължително един мъж да търси партньорка, за да бъде привлечен от жена, с която си прекарва страхотно. Може просто да се радва, че оценявате чувството му за хумор. Това е основа и за добро приятелство.

Пусната коса

Мъжете тайно се надяват жените да носят косата си винаги пусната. Повечето мъже намират това за секси и привлекателно. Ако сте с вързана коса, те тайно се надяват да я пуснете и да развеете свободните си кичури.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
4
 
5
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Задната черта :)))
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние мъжете обичаме да ни се радват на групостите които ги казваме и мислим че са смешни а те не са.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това за пуснатата коса е погрешно. Едно от най-яките неща е да виждаш шията на жената, стига да не е с гуша и тройна брадичка
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Връткате дyпитo.
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чертите които харесвам в жените са физически..тялото!!