Хитовете в маникюра за лятото

Ето кои са те
10 юни 2022 21:26, Ивета Иванова
1

 Лятото почти дойде и ни предстоят вълнуващи почивки на морето, партита край басейна, разходки в парка, дълги летни нощи. С какъв маникюр обаче ще направите най-голямо впечатление на всички тези места? Вижте съветите на американския "Cosmopolitan".

Нокти с вълни
 
Нищо не говори по-добре за лятото от морските вълни. Пренесете ги и върху ноктите! Вълничките, завъртулките и драскулките са истински хит този сезон - в грима, аксесоарите, дрехите. Това важи и за маникюра. Изрисувайте само половината нокът с лак, като завършите с вълнообразна черта. Така сякаш сте нарисували вълна. Може да използвате лилаво, синьо, зелено, розово, жълто.

Зелен маникюр
 
Още през пролетта писахме, че зелените нокти стават истински хит. Тенденцията се запазва и през лятото. Като цяло, зеленото е много актуален цвят тази година и няма причина да не си направите такъв маникюр. Може да заложите на тъмнозелено, ментово зелено, млечно зелено и т.н. Може и да сложите бял лак и да нарисувате зелени геометрични фигури.

Животински принт
 
Дрехите с животински принт бяха хит в началото на века и сега се завърнаха. Този принт стана модерен и за сенки за очи, а сега превзема и света на маникюра. Направете си нокти с шарките на тигър, леопард, гепард и т.н. Може и за основа да използвате кремав или бежов лак, а на върха на ноктите да очертаете животинските багри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Покажете и после колекцията закачащи се ( без дупчене, не перманентни ) обеци за гърди, със снимки, благодаря !