Венера в Близнаци - желанието за флирт се повишава

Какво ни очаква още?
22 юни 2022 17:45, Михаела Лазарова
5
Венера в Близнаци - желанието за флирт се повишава
Снимка: Istock

На 22 юни Венера влиза във въздушния знак Близнаци и ще остане в него до 17 юли. Ако погледнем достатъчно отблизо всичките си взаимоотношения, започваме да забелязваме как стиловете на общуване и взаимодействията, на които сме свикнали в детството си, се повтарят във връзките ни като възрастни.

Ето защо може да обърнем внимание на старите поведенчески модели. Близнаците са любопитни, а когато планетата на любовта прави транзити в този знак, нашето любопитство ни мотивира на романтично и социално ниво. Чували ли сте, че „разнообразието е подправката на живота“? Сега това ще бъде нашето мото, тъй като ще сме по-общителни, комуникативни, очарователни и заинтересувани.

От друга страна е възможно да поддържаме дистанция на емоционално ниво. Привличането сега може да започне с думи, тъй като сме склонни да се свързваме по-лесно на ментално ниво по време на този транзит. Не бива обаче да забравяме, че Близнаците са известни донякъде и със своето непостоянство или незаинтересуваността към дълбочината.

Желанието ни за флирт, секс се повишава. Това, за което трябва да внимаваме в новите взаимоотношения е дали нашата нагласа съвпада с тази на отсрещната страна. Това означава да заявяваме предварително своите очаквания и намерения, за да не останем разочаровани впоследствие.

Транзитът на Венера в Близнаци е различен от този в Телец. Докато Телецът е по-сдържан по отношение проявата на силни чувства, Близнаците дават една лекота. По-дълбок интерес към даден човек може да възникне в процеса на общуване. Лесно създаваме нови контакти, защото Близнаците са комуникативни.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Парапетът, на който се качи кико се оказа много хлъзгав и той е в низините, пред избори
1
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
ste mu predam ako go vidya nekade