6 тенденции при летните шапки за 2022

Какво ще е модерно и какво да носим това лято?
Обновена: 19 юли 2022 16:16 | 26 юни 2022 23:00, Иванка Гъркова
4
6 тенденции при летните шапки за 2022
Снимка: Istockphoto

 Шапки – обичате ли да ги носите? С идването на горещините, те са задължителна част от гардероба на мнозина. Освен модела „идиотка“, който е истински хит през последните няколко месеца, има още няколко, които ще са на мода за лято 2022.

Ако искате да промените малко своята лятна визия, то задължително си купете актуален аксесоар. Например шапка. Тя не е само за плажа или излета в планината. В последно време я виждаме като част от много нестандартни аутфити.

Ето пет задължителни модела летни шапки, които да изпробвате скоро:

1. Идиотка

Тези шапки бяха актуални преди повече от 10 години. Тогава се появи така наречената Y2K вълна. Тъй като тя отново е на мода, може да извадите някои неща, които сте носили в миналото.

Идиотката, както я наричат, вече не е само едноцветна. За лято 2022, по нея ще има множество шарки. Емотиконки, надписи, плодове и зеленчуци, както и безброй пъстри принтове, ще красят новите модели.

Мнозина залагат на шапки с флорални мотиви или пък шахматен принт.

2. Бейзболна

Класика, която никога не бива да изхвърляме. Независимо дали отивате на разходка в парка или на кафе с приятелка, може да добавите бейзболната шапка към вашия ежедневен аутфит.

Може да съчетаете по-широки панталони или дънки с тениска и този популярен модел шапки. Те отиват и на миди рокли с тропически щампи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: тенденциишапкилято 2022
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А мексиканските капели кога ще са на мода?
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да съм от селата, но съм капелата.