Тенденции: 7 цвята на летен маникюр

Какво е актуално за ноктите тази година?
27 юни 2022 20:52, Дарена Найденова
0
Тенденции: 7 цвята на летен маникюр
Снимка: Istockphoto

Лятото е точно зад ъгъла, и какъв по-добър начин да се подготвите за сезона от промяна в цветовата палитра? Вдъхновението е навсякъде около вас - за лятно настроение не ви трябва нищо повече от искрящия син нюанс на басейна, лаймово зеления плажен шезлонг, ярко жълтите слънчеви очила и бронзовите лъчи на залеза. 

Вкарайте всичките тези цветове в маникюра си и ще създадете истинско лятно настроение. Изборът на лакове, в крайна сметка, е сравнително лесен и не изисква толкова много съчетаване с дрехите или обувките. Именно затова границата ми летните маникюри е вашето собствено въображение, но е хубаво да знаете точно какви цветове ще са на мода през сезона. 

През лятото на 2022 година леките, неутрални цветове остават на заден план, за да изпъкнат по-ярките и по-светли нюанси. Розово, червено, зелено, синьо, оранжево - всички те трябва по някое време да се появяват по ноктите ви. 

Летен маникюр - цветовете, които да носите

1.Тюркоаз

Тюаркоазът прави своето завръщане. Ако искате да се комбинирате с кристалночистата вода в басейна или морето, този цвят е за вас. Чудесно пасва и на банските в червено, синьо, жълто и зелено, така че по никакъв начин не може да сбъркате с него. 

2. Дъга

Ако пък сте фен на цветната гама и не може да решите точно какво да изберете, ноктите в цветовете на дъгата са вашето решение за летен маникюр. Това е чудесен начин да опитате куп различни нюанси наведнъж, за да създадете малко повече разнообразие във визията си. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: маникюр 2022
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари