С какво да плуваме в басейна и морето това лято?

Хитовите надуваеми артикули
2 юли 2022 09:00, Ивета Иванова
13
С какво да плуваме в басейна и морето това лято?
Снимка: Pexels/KoolShooters

Лятото официално е тук, което значи, че вече е време да се подготвим за почивката на морето. Освен с купуването на тънки, стилни дрехи, плажно масло, нови аксесоари, плажни чанти, хавлии и бански, трябва да се заемем и с търсене на подходящи надуваеми артикули за плажа/басейна. Какви са тенденциите при тях и с кои ще изглеждаме най-модерно, ето прогнозата на британския "Cosmopolitan".

Еднорог
 
Вечна класика. Надуваемите еднорози, които служат като лодка, пояс или дори дюшек са хит от няколко години насам. Това лято тази тенденция се запазва. Но освен на класическите еднорози в бяло с розови, жълти, оранжеви, лилави и зелени краски, може да заложите и на нетрадиционен еднорог. Например, такъв, който изглежда като лош герой - в жълт, каяво, зелено и с черен рог и черна опашка. Има и надуваеми еднорози, които са дребни и са подходящи за слагане на чаша за партито край басейна.
 
Палмово листо
 
Дори да не се наслаждавате на почивка на тропическа дестинация, палмовото листо е подходящ аксесоар за плажа. То е зелено и много си отива с морската вода. Служи като дюшек и може да се печете на него в морето, като в същото време се разхлаждате с водата.
 
Самолет
 
Време е за експерименти и смели решения! Да, всеки може да плува с корабче или косатка/делфин, но помислете колко нестандартни и оригинални ще сте, ако сте в морето или басейна с надуваем самолет! Това е луксозен надуваем артикул. Има и надуваеми поставки за чаши във формата на самолет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С добре измити, избръснати и обезпаразитени интимни части и уста - за да предпазите останалите хора от вашите гъбички и инфекции... И не забравяйте да ползвате душа ПРЕДИ басейн - няма опасност да ви се отмият оранжевите ноктопластики, въшливите екстеншъни и кирясалите долнопробни татуси, само ще миришете по-приятно за останалите!
3
1
 
3
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
Егати и *** заглавие. Това лято като миналото и по-миналото. и т.н.
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С маска, памперс и бустер.
1
0
 
8
 
! Отговори
ам'чи тъй де преди 1 година
С ръце и крака..........