6 неща, които мъжете оценяват у жените, но не го показват

Мъжете обичат, когато жените флиртуват с тях
15
6 неща, които мъжете оценяват у жените, но не го показват
Снимка: Istock

Едно от най-големите предизвикателства във връзките е оценяването на партньора. Много често единият се чувства недостатъчно оценен от другия. Същото важи и за отношенията в брака. Без значение под каква форма е връзката ви – дали е брак или дългосрочна връзка на семейни начала, усещането за недооцененост може да влоши сериозно отношенията, да понижи усещането за щастие и удовлетвореност, да потисне любовта.

За мъжете понякога е наистина трудно да намерят точните думи и действия, с които да изразят любовта и признателността си към своите половинки. В много случаи мъжете истински обичат определени черти в дамите до тях, възхищават им се, смятат ги за прекрасни, но не намират точния начин да го изразят.

За да не се чувствате пренебрегнати и недооценени от мъжете си, вижте какво те ценят високо у вас и тайничко ви се възхищават.

Фактът, че вие самите го цените

Когато мъжът се чувства оценен, той отвръща със същото. За почти всички мъже е от голямо значение жените до тях да ги оценяват, да им се възхищават и да го показват. Прекомерната женска критика отблъсква. Имайте това предвид, когато следващия път се почувствате недооценени. Помислете дали вие самите показвате одобрението си към партньора.

Вие все още сте загадка

Отворената книга е безинтересна. Ако сте като отворена книга за партньора или съпруга си, нормално е той да изгуби интерес към вас в даден момент. За да се поддържа искрата на любовта, жената трябва да е загадъчна, да има своите особености и да умее да не се разкрива напълно. Мъжете харесват тази женска черта и тайно ѝ се възхищават.

Приветливата ви личност

Мъжете обожават приветливи жени. Усмихнати, позитивни, ведри – такива дами биват моментално забелязани. Приветливостта в общуването е знак, че с този човек бихте имали една хармонична и щастлива връзка.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Загадъчността си е заврете някъде! Иначе става изневяра.
11
0
 
5
 
! Отговори
Повтаряйте... преди 1 година
...всеки ден на половинката си "муцка, позволи ми да обсипя с нежни целувчици сладкото ти дупенце" и няма да сбъркате.
10
1
 
11
 
! Отговори
жена преди 1 година
Какво сте напле.скали минуси на анонимна, нима не е права? Искате топмодел, независимо от това, което вие можете да предложите, е няма такъв филм.
9
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До анонимна - спокойно, такива бързо бързо разбират, че красавиците не са за тях, само се перчат по форумите. Оценяват се много други неща, и то най-напред. Надявам се, че и вие ще имате подобно отношение.
8
1
 
0
 
! Отговори
До 163 преди 1 година
Явно си тинейджър ! Ще порастнеш, ще разбереш!
7
11
 
17
 
! Отговори
анонимна преди 1 година
Като оценявате първо красивият външен вид, защо така врещите когато ние оценяваме първо парите ви? Почвате какви сме били гадни, а? Я си вземайте някое грозноватичко, но скромно и добро момиче и тогава и ние ще оценяваме какви добродетели имат едва ли не всички бедняци според болшинството от вас......
6
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вие все още сте загадка. Възгледите ви за живота. Интересът ви към неговия живот - Ппедпочитам да е сготвила шкембе чорба и да ме чака гола с каса студена бира между краката.
5
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
нищо не оценяват,ако не е тая ще е друга
4
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички оценяваме първо красивия външен вид и след това другите неща!!
3
2
 
4
 
! Отговори
други 3 преди 1 година
Аз се сещам за 3 които оценяват обикновено около 50-100 и 150лв! Чак пък 6, трябва да е някоя мис силикон!
2
0
 
16
 
! Отговори
до Кикимора преди 1 година
Защото първоначалната оценка се прави от долната глава! Тя е по- старша и винаги с предимство. А ако си възмутена, питай Господ защо така е създал мъжа. Природа, ко да праиш :)
1
2
 
31
 
! Отговори
Ко? Не! преди 1 година
Татуси, стълба , силикон, джуки, радиостанция, синя лампа!