Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 юли

Емоции за Раците
18 юли 2022 08:04, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 18 - 24 юли
Снимка: Istock

През новата седмица ще се наслаждаваме повече на романтика и добра любовна комуникация. Меркурий влиза в Лъв и ще бъде в прекрасна позиция към Юпитер. За някои представители на зодиака това може да означава романтична изненада, любовно признание. От друга страна, Плутон ще създава някои напрежения и трябва да внимаваме с отрицателните емоции.

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овни, през тази седмица любовта определено е в мислите ви! За това „виновен“ ще бъде Меркурий, тъй като в началото на седмицата ще окаже влияние върху вашия любовен сектор. За някои от вас тези мисли може да провокирани и от любовни срещи с потенциален партньор или пък от факта, че се наслаждават на добра комуникация с любимия си човек. Важното е, че през тази седмица комуникацията ще ви носи удоволствие, а тъй като Меркурий е в тригон с Юпитер във вашия знак, може да получите и някои любовни награди.

Телец

Родените под знака на Телеца определено ще бъдат по-напрегнати. Възможно е всичко, което вашият партньор казва или прави, да предизвика лоши спомени у вас и ако това се случи, бъдете внимателни с импулсивността си. Помислете защо все още се чувствате по този начин и как бихте могли да го разрешите. Необвързаните ще имат добра седмица за любовта. Флиртът ще ви носи удоволствие и ще повиши вашето самочувствие.

Близнаци

Близнаци, на този етап имате предимство в любовта! Можете да благодарите на вашата управляваща планета Меркурий за това, тъй като той преминава в Лъв във вторник. Мислите ви ще бъде изпълнени с романтични възможности и ще имате достатъчно идеи, за да подобрите текущото си партньорство или да навигирате в разговори с някого, към когото изпитвате емоции.

Всъщност Меркурий ще бъде в разкошен тригон с Юпитер, който управлява вашия партньорски сектор. Това може да донесе много положителни емоции за настоящата ви връзка или потенциална такава.  

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари