Кои са знаците, че сте пристрастени към влюбването?

Обсебени сте от партньора си
21 юли 2022 21:15, Михаела Лазарова
1
Кои са знаците, че сте пристрастени към влюбването?
Снимка: Istock

Влюбването предизвиква невероятни емоции и ни кара да се чувстваме сякаш летим в облаците. Периодът, в който пеперудите пърхат в корема ви е несравним, защото е свързан само и единствено с приятни емоции, към които искате да се връщате отново и отново. След като този период отмине, идват други епизоди в любовта и в развитието на всяка връзка, които значително се различават от първоначалните моменти, в които всичко е било розово и прекрасно.

Някои хора изпитват силно носталгични чувства към този период. Влюбването ги е карало да се чувстват превъзходно – обичани, привлечени, страстно обожавани и обожаващи. В тези моменти щастието в любовта изглежда вечно и неподлежащо на помрачаване. Затова и съществува вероятност да се пристрастите към влюбването и да търсите само него във връзките си.

Хората, които са пристрастени към влюбването търсят само него във всяка следваща връзка. Тръпката от първите най-щастливи моменти от връзката е нещото, което ги вълнува най-силно. Затова и изпитват трудности в установяването на дълготрайни и пълноценни връзки – защото започват всяка следваща връзка с любовен трепет и очакване, а когато емоциите започнат да утихват, те просто тичат към следващата връзка.

Кои са знаците, че сте пристрастени към влюбването? Ето 10 от тях.

1. Харесвате това как се чувствате в началото. Постоянно се стремите да се връщате към него.

2. Често фантазирате и мечтаете за любовта.

3. Привличането към другия човек изкривява реалността в ума ви.

4. Смятате, че всичко ще си дойде на мястото от само себе си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: флиртвлюбванеинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари