5 урока за любовта

Ако вие самите не се харесвате, на него ще му е трудно да ви хареса
Обновена: 23 юли 2022 22:20 | 23 юли 2022 22:19, Михаела Лазарова
11
5 урока за любовта
Снимка: Istock

Любовта е различна в представите на мъжете и жените. Жените са по-склонни да вярват, че принцът ще се появи и ще живеят заедно щастливи до края на живота си. Но в реалния свят нещата рядко се случват по този начин. Вярват също, че когато точният човек се появи в живота им, няма да се налага да правят нещо различно от това, което правят във всяка своя връзка. Това пречи на общуването и установяването на дълбока емоционална връзка, защото ако не анализирате грешките си, те ще предизвикват едни и същи провали всеки път.

Любовта е по-сложна от това просто да имате силни чувства един към друг. Отношенията не се развиват лесно, както се случва във филмите. За да успеете да откриете любовта, истинската любов, не трябва да продължавате да правите следните грешки.

Кои са уроците за любовта, които трябва да научите колкото се може по-рано?

1. Сексът не е равен на любов.

Жените отдават много по-голямо емоционално значение на секса от мъжете. Ако мислите, че да правите секс с мъж ще го накара да се свърже с вас емоционално, много грешите. Доста жени правят грешката да спят с мъж, мислейки си, че така ще го накарат да се влюби. Всъщност се случва тъкмо обратното.

2. Ако той не ви търси и не ви заговаря, значи не се интересува от вас.

Мъжете са ловци, преследвачи. Ако ви харесват ще направят всичко възможно, за да привлекат вниманието ви, да общуват с вас. Но ако не търсят начин да общуват с вас, определено интересът им изобщо не е насочен към вас. Няма смисъл да стоите и да чакате да получите съобщение. Спрете да се взирате в екрана на телефона, защото е безсмислено.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: любовромантикаинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари